Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΚΡΙΔΗ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
 Στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου – κολυμβητηρίου της πόλης μας βρέθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ” Νίκος Μαρκίδης, όπου αντίκρισε μια εικόνα η οποία δεν μπορεί να
αντιπροσωπεύει όπως τόνισε  έναν δήμο που έχει αναδείξει μεγάλους αθλητές αλλά και μεγάλες διακρίσεις σε ομαδικά αθλήματα.
«Βρεθήκαμε στο κλειστό γυμναστήριο - κολυμβητήριο του δήμου μας ,είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Μακρίδης,  για να  δούμε από κοντά αν ισχύουν στην πραγματικότητα αυτά τα οποία και εμείς γνωρίζαμε αλλά κυρίως μας τα μετέφεραν γονείς των παιδιών που αθλούνται στους χώρους αυτούς. Εάν επιχειρούσα να εκφραστώ με λόγια για την εικόνα που αντίκρισα εγώ και οι  συνεργάτες μου θα έλεγα είναι ΝΤΡΟΠΗ» .
Ο απερχόμενος δήμαρχος δήλωνε : «Ο  στόχος είναι ένας, να λειτουργεί σωστά και αδιάλειπτα».
«Ας μας απαντήσει λοιπόν τι εννοεί όταν λέει σωστά και αδιάλειπτα ;Τι λέει σήμερα με την εικόνα που έχει;
Ο φωτισμός είναι ανεπαρκής με ούτε τις μισές λάμπες να λειτουργούν, ο  χώρος του ιατρείου σε άθλια κατάσταση και με έλλειψη νοσηλευτικού προσωπικού, ο  αγωνιστικός  χώρος – παρκέ – γεμάτος  μπαλώματα τα οποία θέτουν σε άμεσο κίνδυνο του αθλητές, ζεστό νερό  ανύπαρκτο  με τους  αθλητές να αναγκάζονται να αποχωρούν  από το γυμναστήριο  χωρίς να κάνουν τουλάχιστον ένα ζεστό ντούζ, το κολυμβητήριο παρέμεινε  κλειστό για μεγάλο χρονικό διάστημα και από  ότι πληροφορηθήκαμε πριν από έναν μήνα  δόθηκε  σε λειτουργία.
Εμείς δεν θα θέλαμε να είμαστε και να λεγόμαστε δημοτική αρχή με μια τέτοια α εικόνα. Θα είχαμε φύγει από μόνοι μας και δεν θα είχαμε πρόσωπο να ζητήσουμε ξανά την ψήφο των δημοτών μας,  Αυτοί όμως τι κάνουν;
Εμείς  οι νέοι του συνδυασμού “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ” λέμε φτάνει πια.
Δεν μπορείτε να συνεχίζετε να λέτε  ψέματα για να κλέψετε ψήφους  κοροϊδεύοντας και πάλι τον κόσμο.
Εμείς  προτείνουμε  οργανωμένο σχέδιο για την λειτουργία όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων που ανήκουν στον δήμο και το οποίο θα καταρτιστεί σε συνεργασία με τους αθλητικούς  συλλόγους και τους αρμόδιους  φορείς.
Τα αθλητικά σωματεία  είναι το κύτταρο του αθλητισμού και χρειάζονται στήριξη .
 Χρειάζεται να καλλιεργηθεί αθλητική υποδομή, να εφαρμοστούν προγράμματα επιμόρφωσης των αθλητών αλλά και των παραγόντων ακόμα και των γονιών των αθλητών.
Επιβάλλεται να ευαισθητοποιήσουμε ακόμη περισσότερο τους νέους μας για άθληση ώστε να μείνουν μακριά από τις πολλές δυσάρεστες προκλήσεις της σύγχρονης εποχής».
         

Νίκος Μακρίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης
Με το συνδυασμό «Νέα Εποχή για την Κατερίνη»