Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Ο Σαμαράς επιβεβαιώνει την ομολογία Μπαλτάκου για την σκευωρία/ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ: Σαμαράς, Αθανασίου, Δένδιας έστησαν την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής/

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Ο Σαμαράς επιβεβαιώνει την ομολογία Μπαλτάκου για την σκευωρία



Εδώ και πέντε μήνες έχουμε αποκαλύψει πως η σκευωρία με τις πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής στήθηκε από τους Δένδια και Αθανασίου κατ΄ εντολήν του Σαμαρά.

Την ομολογία αυτήν την είχε κάνει ο ίδιος ο Σαμαράς που είχε δηλώσει στην συνέντευξη στον Πρετεντέρη για το πως έγιναν οι προφυλακίσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου και του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Χρήστου Παππά: "Μπορούσα να κάνω ένα τηλέφωνο και να πω παρακαλώ πείτε τους να τους κρατήσουνε; Είδατε ότι δεν συνέβη αυτό τουλάχιστον στην αρχή..."

Ο παραιτηθείς Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά, Μπαλτάκος επιβεβαίωσε τις καταγγελίες στο συγκλονιστικό ντοκουμέντο που ήρθε σήμερα στο φως.



ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ: Σαμαράς, Αθανασίου, Δένδιας έστησαν την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής


Το βίντεο στο οποίο ο Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης Μπαλτάκος ομολογεί την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής που έστησαν Σαμαράς, Δένδιας και Αθανασίου.



Ο Αθανασίου επιβεβαιώνει την ομολογία Μπαλτάκου για την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής 
 
 
 
 
 
Ο επίορκος υπουργός Δικαιοσύνης Αθανασίου έχει παραδεχθεί δύο φορές μέσα στη Βουλή πως παρενέβη στο έργο της Δικαιοσύνης κατά την διάρκεια της απολογίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου. Τηλεφώνησε μάλιστα στην προϊσταμένη του Πρωτοδικείου, Τσάμη.
 
 
Η πρώτη παραδοχή ήταν στις 24 Ιανουαρίου. Σήμερα  επανέλαβε την ίδια ομολογία με το πρόσχημα ότι πήρε τηλέφωνο για να... ενημερωθεί.
 
 
 
 
Το συγκλονιστικό βίντεο με την ομολογία Μπαλτάκου που ήρθε στο φως της δημοσιότητας επιβεβαιώνει ότι ο Αθανασίου κατ΄ εντολήν Σαμαρά παρενέβη στο έργο της Δικαιοσύνης, ώστε να προφυλακιστούν παράνομα και δίχως κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο ο Αρχηγός και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.