Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Επίσκεψη της Νιόβης Παυλίδου στη “Σουρωτή” και την Ηλεκτρική Εταιρία

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... “Πολίτες Μπροστά” Νιόβη Παυλίδου
Την ανάγκη οργάνωσης από την Περιφέρεια συγκεκριμένων δράσεων ώστε να υποστηριχθεί η εξωστρέφεια παραγωγικών και μεταποιητικών εταιριών της Κεντρικής Μακεδονίας επισήμανε, κατά την επίσκεψή της στις εγκαταστάσεις της
Ανώνυμης Εταιρίας Εμφιάλωσης και Εμπορίας Μεταλλικού Νερού “Σουρωτή”, η επικεφαλής του συνδυασμού “Πολίτες Μπροστά” Νιόβη Παυλίδου.
Η κα Παυλίδου, αφού ξεναγήθηκε στις παραγωγικές μονάδες της εταιρίας που προσφέρει σημαντικό αριθμό θέσεων εργασίας στο Νομό Θεσσαλονίκης, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Γιώργο Λώλα και τον διευθύνοντα σύμβουλο Γιάννη Ιωαννίδη. Κατά τη συζήτηση, η κα Παυλίδου ενημερώθηκε για την πορεία της εταιρίας και τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την έξοδο σε νέες αγορές, δίνοντας έμφαση στην προώθηση του brand name, ενώ συνομίλησε με τους εργαζόμενους.
Νωρίτερα, η υποψήφια περιφερειάρχις για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Νιόβη Παυλίδου επισκέφθηκε την Ηλεκτρική Εταιρία Θεσσαλονίκης όπου είχε τη δυνατότητα να “περιηγηθεί” στην ιστορία των Ηλεκτρικών Εταιριών της Θεσσαλονίκης από το 1900 και μετά.
Την ξενάγηση ανέλαβε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος για την περιφερειακή ενότητα της Θεσσαλονίκης Παύλος Σαβουλίδης ο οποίος είναι εργαζόμενος της ΔΕΔΔΗΕ.
Η κα Παυλίδου, μέσα από το σπάνιο φωτογραφικό υλικό και το πλούσιο αρχείο, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει, στην ουσία, την ιστορία της ίδιας της Θεσσαλονίκης και των εργαζομένων της καθώς έχουν διασωθεί σημαντικά ιστορικά κείμενα που αναφέρονται ακόμη και στο εργασιακό καθεστώς που επικρατούσε στα πρώτα χρόνια του εξηλεκτρισμού στην Ελλάδα.