Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Ένα σχόλιο για τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Ελευθερίου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....
 Γιώργος Ελευθερίου, ένας από τους αφανείς εργάτες στην προετοιμασία σημαντικών εκδηλώσεων του Δ.Δίου-Ολύμπου
Ο επί σειρά πολλών ετών Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λιτοχώρου και του Δήμου Δίου-Ολύμπου αλλά και τ. Αντιδήμαρχος, ο Γιώργος Ελευθερίου, παρότι σήμερα διανύει τους
τελευταίους μήνες της αυτοδιοικητικής του σταδιοδρομίας, δεν παύει να παραμένει ένας αφανής μεν αλλά άξιος αιρετός εργάτης στην προετοιμασία σημαντικών εκδηλώσεων του Δήμου Δίου-Ολύμπου, αλλά όχι μόνο.
Ο Σαχάνας (έτσι τον φωνάζουν οι συμπατριώτες του στο Λιτόχωρο) πρόσφατα δούλεψε επί πολλές ώρες στην προετοιμασία της ενθρονίσεως του νέου Μητροπολίτη μας Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεωργίου, στην έδρα του Δ.Δίου-Ολύμπου, το Λιτόχωρο. Κι αν κανείς κρίνει από τα θετικά σχόλια που ακούστηκαν σχετικά με την εκδήλωση αυτή, φαίνεται πως κατόρθωσε να φέρει σε πέρας τις ευθύνες που του ανατέθηκαν.
Παρότι έχει περασμένα τα 70 χρόνια, το χαμόγελο δεν λείπει ποτέ από τα χείλη του, κινείται με τη φρεσκάδα ενός νέου αυτοδιοικητικού καθώς και με την πλούσια εμπειρία ενός βετεράνου στα κοινά. Πάνω απ’ όλα όμως τον χαρακτηρίζει η απλότητά του. Είναι εκείνη που τον κάνει, εδώ και τρεις δεκαετίες, να συμπεριφέρεται ως αθόρυβος και υπεύθυνος στρατιώτης που αγόγγυστα υπηρετεί το τοπικό συμφέρον.
Όσοι γνωρίζουν καλά τον Γιώργο Ελευθερίου, ο οποίος το ερχόμενο καλοκαίρι ολοκληρώνει οριστικά τη θητεία του στην Αυτοδιοίκηση, μπορούν να διαβεβαιώσουν γι αυτόν ότι κάνοντας το καθήκον του, δεν επιδίωξε δόξες και τιμές. Ποτέ του δεν συμπεριφέρθηκε σαν ένας σταρ… Ήταν και παραμένει ένας ακούραστος εργάτης της αυτοδιοίκησης.
Γι αυτό και είναι βέβαιο ότι τα θετικά της μέχρι σήμερα παρουσίας του μπορεί να είναι αξιομίμητα, όπως επίσης και η απουσία του από την ενεργό δράση θα είναι σίγουρα αισθητή.