Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΤΣΑ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Συνδυασμό Ευθύνης Γιώργου Φαρμάκη
Η Καρίτσα «έδωσε» σήμα μεγάλης νίκης
Ενθουσιασμός και αισιοδοξία στην συνάντηση των υποψηφίων συμβούλων του «Συνδυασμού Ευθύνης» με τον επικεφαλής και υπ. Δήμαρχο Γιώργο
Φαρμάκη

Στα πλαίσια των συναντήσεων με τους υποψηφίους συμβούλους του «Συνδυασμού Ευθύνης», ο υπ. Δήμαρχος και επικεφαλής του «Συνδυασμού Ευθύνης Γιώργος Φαρμάκης είχε την χαρά να βρεθεί με τους υποψηφίους συμβούλους από την Καρίτσα.
Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από θέματα που απασχολούν τους αγρότες. Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στις λύσεις που ο «Συνδυασμός Ευθύνης» διεκδικεί, στο θέμα της καλύτερης άρδευσης των καλλιεργειών με όσο δυνατόν χαμηλότερο κόστος για τους αγρότες αλλά και για το δήμο. Στην συζήτηση συμμετείχαν όλοι οι υποψήφιοι σύμβουλοι και ενδιαφέρθηκαν τόσο για την παραγωγή ποιοτικών τοπικών αγροτικών προϊόντων, όσο και για τους τρόπους προώθησης στην εσωτερική αλλά και στη διεθνή αγορά.

Ο Γιώργος Φαρμάκης μεταξύ άλλων επεσήμανε: «Ο τόπος που κατοικούμε έχει όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά ώστε να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ημέρα. Ο Δήμος οφείλει να σταθεί αρωγός δίπλα στον αγρότη και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε τα μοναδικά αγροτικά προϊόντα μας να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στην τοπική όσο και στη διεθνή αγορά».