Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

«Στηρίζω την Ελλάδα»: Έναρξη από την Πιερία πανελλαδικής προβολής ελληνικών προϊόντων

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Στηρίζω την Ελλάδα
Έκθεση: Ένδυση – Υπόδηση – Αξεσουάρ // Επίδειξη Μόδας και Ζωντανή Μουσική

Αύλειος χώρος Ξενοδοχείου  «COSMOPOLITAN  HOTEL & SPA» στην Παραλία
Κατερίνης

Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Ώρα προσέλευσης 8:00 μ.μ., 'Ωρα έναρξης 8:30μ.μ. - Η Είσοδος είναι Ελεύθερη για το κοινό


Από την Πιερία ξεκινά την πανελλήνια περιοδεία του, ο φορέας προβολής των ελληνικών προϊόντων και στήριξης των ελληνικών επιχειρήσεων «Στηρίζω Ελλάδα», διοργανώνοντας το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Απριλίου 2014 έκθεση με προϊόντα ένδυσης – υπόδησης και αξεσουάρ.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο  χώρο του Ξενοδοχείου «COSMOPOLITAN  HOTEL & SPA» στην Παραλία Κατερίνης με πρωτοποριακή επίδειξη  Μόδας. FASHION & MUSIC SHOW. Την επίδειξη μόδας συνοδεύουν  οι καλλιτέχνες : Χρήστος Δρούγκας & Ραφαέλα Γεωργούλη. Η ώρα προσέλευσης είναι 8:00 μ.μ., Η ώρα έναρξης 8:30μ.μ. Η Είσοδος για το κοινό είναι Ελεύθερη.  

Το κίνημα «Στηρίζω την Ελλάδα» με τις συντονισμένες δράσεις του στοχεύει στην προώθηση των ελληνικών προϊόντων και στην ενίσχυση του έλληνα παραγωγού – κατασκευαστή, επιχειρηματία. Οι εκθέσεις με πρώτη αυτή του Σαββατοκύριακου 12 και 13 Απριλίου 2014, στην Πιερία, θα πραγματοποιηθούν σε 14 πόλεις σε όλη την επικράτεια με κεντρικό σύνθημα «Ελλάδα Παντού» και σκοπό έχουν να φέρουν το καταναλωτή κοντά στα ελληνικά προϊόντα, θα γνωρίσει την άριστη ποιότητά τους και θα μάθει για την προσιτή τιμή τους. 

Προωθούμε τα προϊόντα του τόπου μας – Ενισχύουμε τον Έλληνα παραγωγό
Γνωρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα – Επιλέγουμε ως καταναλωτές ελληνικά προϊόντα