Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ksipnistere
Σε κολυμβήθρα του Σιλωάμ θέλουν να μετατρέψουν τις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση ορισμένα μέχρι χθες προβεβλημένα
κομματικά στελέχη. 
Βλέποντας την επιτυχία κάποιων πραγματικά ανεξάρτητων υποψηφίων, πιστεύουν φαίνεται ότι αρκεί να κρύψεις προσωρινά την κομματική σου ταυτότητα στο συρτάρι για να εκμεταλλευτείς τη δικαιολογημένη κόπωση των ψηφοφόρων με τα παραδοσιακά κόμματα και να τη μετατρέψεις σε ψήφους. Είναι όμως βαθιά νυχτωμένοι, διότι:
Πρώτον: Αν κάποιοι πετυχημένοι ανεξάρτητοι δήμαρχοι πάνε καλά, αυτό δεν οφείλεται στο ότι είναι ακομμάτιστοι αλλά στο ότι είναι πετυχημένοι.
Δεύτερον: Οι ψηφοφόροι δεν είναι χρυσόψαρα, έχουν μνήμη! Και θυμούνται ποιοι είναι πραγματικά ακομμάτιστοι και ποιοι είναι κομματόσκυλα που αναδείχθηκαν χάρη στην κομματική υποστήριξη.


Μετά λοιπόν τον κ.Σγουρό που δηλώνει ότι δεν είναι ΠΑΣΟΚ, ενώ μέχρι πριν λίγους μήνες εμφανιζόταν στο πλευρό του εκάστοτε αρχηγού και πρωτοστατούσε σε κομματικές εκδηλώσεις, έχουμε τώρα και τον κο Χαρδαλιά. Δήμαρχος Βύρωνα για πολλά χρόνια με την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας, εμφανίζεται ξαφνικά στο πλευρό του Κου Σγουρού ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης.

Ποιον νομίζουν ότι κοροϊδεύουν; Τόσο εύκολο θαρρούν πως είναι να σβήσεις το κομματικό σου παρελθόν; Τόσο κουτόχορτο νομίζουν ότι τρώμε;
Σε λίγο θα μας πει και ο κος Χαικάλης ότι λάθος καταλάβαμε και δεν είναι υποψήφιος του κου Καμμένου αλλά του... Υφαντή.


http://ksipnistere.blogspot.gr