Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Η Αλεξάνδρα Νταρλαγιάννη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Χρήστο Γιαννούλη


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
----------------------------
       Οι αρνητικές επιπτώσεις στη ζωή μας στα έξι χρόνια της ύφεσης μας ωρίμασαν με βίαιο τρόπο και μας οδήγησαν στο ασφαλές συμπέρασμα ότι οι πολίτες πρέπει, επιτέλους, να παράγουμε οι ίδιοι πολιτική, να
πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας και να μην συνεχίσουμε να τις αφήνουμε στα χέρια δήθεν «ειδικών», που ούτε ειδικοί είναι, ούτε παρήγαγαν ποτέ πολιτική, επειδή έπαψαν να είναι πολίτες και έγιναν «πολιτικοί».  
       Το είδος αυτό «των ειδικών» ευδοκιμεί και στη μικροκλίμακα του Δήμου μας. Προσδένεται στο άρμα της εκάστοτε κεντρικής κυβέρνησης, λειτουργεί με αδιαφάνεια και με έλλειμμα δημοκρατίας, αναπτύσσει πελατειακές σχέσεις, κατασκευάζει φαραωνικά έργα, «βιοκλιματικά» ποτάμια και πεζοδρόμια αδιάβατα από τους πεζούς, εξυπηρετεί προσωπικές στρατηγικές και προσωπικά (αλλά και ημετέρων) συμφέροντα.    
       Το είδος αυτό «των ειδικών» αδιαφορεί για τον άνθρωπο, για τον δημότη, για τις ανάγκες του και για τις αγωνίες του. Αδιαφορεί για τα βασικά αγαθά, που πολλοί δεν διαθέτουν (φαγητό, ηλεκτρισμό, νερό). Αδιαφορεί για τον άνεργο και για τον απολυμένο. Θεωρεί ενασχόληση κάποιων γραφικών τις δράσεις αλληλεγγύης. Ελάχιστα ενδιαφέρεται για το περιβάλλον και τον πολιτισμό.      
       Το είδος αυτό «των ειδικών» δεν είναι συμβατό με τις αναγκαίες διεκδικήσεις μας για να αλλάξει η ζωή μας.    

Θέτω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Άλλος Δρόμος» για το Δήμο Κατερίνης με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Γιαννούλη για να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην επίτευξη του στόχου μας -- να τεθεί στο κέντρο της προσοχής της Δημοτικής Αρχής ο άνθρωπος και οι ανάγκες του.




Αλεξάνδρα Νταρλαγιάννη
Δικηγόρος
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος