Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Επίσκεψη υποψηφίου δημάρχου Νίκου Μακρίδη στην ενορία του Αγίου Χαραλάμπους

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....Γραφείο Τύπου Νίκου Μακρίδη
 Επίσκεψη στην ενορία του Αγίου Χαραλάμπους στον Σ.Σταθμό Κατερίνης στον χώρο του κέντρου ημερήσιας φροντίδας ηλικιωμένων αλλά και στην περιοχή του

Σβορώνου στο γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος όπου ετοιμάζονται τα καθημερινά συσσίτια ΑΡΤΟΣ Ο ΕΠΙΟΥΣΙΟΣ πραγματοποίησαν  ο επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»  Νίκος Μακρίδης μαζί με  μέλη του συνδυασμού.
Ο υποψήφιος δήμαρχος ενημερώθηκε λεπτομερώς  από τους πρωτοπρεσβύτερους Κυριάκο Κοκκελίδη και Πολατσίδη Ευάγγελο για την προσπάθεια της Εκκλησίας να σταθεί δίπλα σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης, λόγω της οικονομικής κρίσης και όχι μόνο.
Οι ιερείς ανέφεραν ότι έχουν αυξηθεί, τον τελευταίο χρόνο, τα αιτήματα βοήθειας σε φαγητό και υπογράμμισε ότι η Μητρόπολη καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να ανταποκριθεί στις εκκλήσεις βοήθειας.
Από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Νίκος Μακρίδης δήλωσε :
«Είμαι εντυπωσιασμένος από το έργο που πραγματοποιεί η Μητρόπολη μας και θέλω να συγχαρώ  όλους αυτούς που επωμίζονται ένα τόσο σπουδαίο έργο ενώ παράλληλα  αντιμετωπίζουν με σεβασμό και αξιοπρέπεια εκείνους που έχουν ανάγκη. Η στήριξη του διπλανού μας είναι ένας κοινός στόχος για τον οποίο θα προσπαθήσουμε μαζί».