Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Για άλλη μία φορά η " Χρυσαυγούλα " έφερε σε πέρας την αποστολή της

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Αλχαζίδη Αναστάσιο
Αμέσως μετά την ψήφιση του περίφημου πολυνομοσχεδίου που ισοδυναμεί με ένα τρίτο μνημόνιο έρχεται το βίντεο Κασιδιάρη να αποπροσανατολίσει το χειμαζόμενο Ελληνικό Λαό και

να αλλάξει την ατζέντα της ενημέρωσης .

Και όπως ήταν φυσικό όλα τα κατοχικά μέσα παραπληροφόρησης άδραξαν την ευκαιρία να το κάνουν πρώτο θέμα και μάλιστα " μονοθεματικά "  δελτία (ειδήσεων) και συζητήσεων χωρίς να υπάρχει και ο φόβος να τους κατηγορήσει κανένας για διαπλοκή και χειραγώγηση .

Την ώρα που το έκτρωμα της " συγκυβέρνησης " των Σαμαροβενιζελικών υποθηκεύει το  μέλλον ακόμα και από τα δισέγγονα μας και οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν ολοταχώς εμείς αντί να συζητάμε και να μελετάμε τα προγράμματα και τις προτάσεις των υποψηφίων τις τοπικής αυτοδιοίκησης και των Ευρωεκλογών  για άλλη μία φορά μας βάζουν στο τρυπάκι της κατευθυνόμενης πολιτικής ατζέντας . 

Άραγε γιατί να γίνονται όλα αυτά θα ρωτούσε κάποιος ;
Μα θα μου πείτε , υπάρχουν ακόμα "αδαείς" που να θέτουν τέτοια ερωτήματα ;

Εγώ θα σας απαντήσω ένα μεγάλο ΝΑΙ και θα σας έλεγα επίσης αυτό το ερώτημα να το κάνουμε όλοι πρώτα σε εμάς τους ίδιους μετά στο στενό οικογενειακό και συγγενικό  σας περιβάλλον και είμαι σίγουρος πως σε κανέναν μας δεν θα χρειαστεί να το επεκτείνει παραιτέρω γιατί θα είναι πέραν του αναμενόμενου καλυμμένος .

Δεν χρειάζεται κανείς να έχει τελειώσει οικονομικές η πολιτικές επιστήμες ούτε να έχει MASTER και μεταπτυχιακά για να μπορεί να καταλάβει τα αυτονόητα, αυτά που από μόνα τους αν τα τοποθετήσεις με την σωστή σειρά θα σε οδηγήσουν στην αλήθεια . 

Εκείνο που μας χρειάζεται είναι η ΘΕΛΗΣΗ να καταλάβουμε, αυτό είναι που δεν έχουμε , αυτό είναι που κανένας από όλους εμάς δεν έχει το θάρρος να παραδεχτεί ότι έχασε την δύναμη να την βρει .

Και όσο εμείς θα ασχολούμαστε με τις ατζέντες που αυτοί μας σερβίρουν και όσο εμείς θα ψάχνουμε στα σκουπίδια και στους κάδους απορριμάτων την χαμένη μας αξιοπρέπεια, όλοι αυτοί θα μας χτυπούν ΦΙΛΙΚΑ στην πλάτη να πέσουμε ακόμα χαμηλότερα .

Ελπίζω και εύχομαι πριν να είναι αργά να βρούμε την δύναμη και το θάρρος να διεκδικήσουμε όλα αυτά που χάσαμε σε αυτήν την δύσμοιρη πατρίδα .

Γιατί η " Ελπίδα πεθαίνει τελευταία " και όποιος ελπίζει " θα πεθάνει προτελευταίος ".  

Αλχαζίδης Αναστάσιος 
Ένας από τους " προτελευταίους "