Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Η Αναστασία Λακασά (Νατάσα) Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος-Δήμου Θεσσαλονίκης, με το συνδυασμό του Υποψήφιου Δημάρχου Σταύρου Καλαφάτη ''εντάξει''

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος-Δήμου Θεσσαλονίκης, με το συνδυασμό του Υποψήφιου Δημάρχου Σταύρου Καλαφάτη ''εντάξει''
Η Λακασά Αναστασία (Νατάσα) γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1988, με γονείς τον Γεώργιο Λακασά, συντονιστή διευθυντή Παθολογικής κλινικής Γ.Ν.Θ ‘Άγιος
Δημήτριος’ και την Τζίνα Λεπτοκαρίδου, διευθύντρια ακτινολόγο στο Γ.Ν.Θ ‘Άγιος Δημήτριος’ και Διοικήτρια του ΕΚΕΠΥ Β.Ελλάδος. Έχει έναν αδελφό, τον Δημήτρη Λακασά απόφοιτο ΑΠΘ. Απόφοιτη του 3ο Γ.Ε.Λ Θες/νίκης. Πτυχιούχος του τμήματος Γεωλογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ καθώς και Ανωτέρων θεωρητικών μουσικής (αρμονία). Συνεχίζει τις σπουδές της στο βιολί και την Αντίστιξη στο Νέο Ωδείο Θες/νίκης. Μιλάει Αγγλικά και Τούρκικα, ενώ γνωρίζει Γαλλικά και Ιταλικά. Ποντιακής καταγωγής, γνωρίζει άπταιστα Ποντιακά. Έχει εργαστεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θες/νίκης στο τμήμα δημοσίων σχέσεων. Σήμερα εργάζεται ως Γεωλόγος.

Μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΟΝΝΕΔ, διετέλεσε υπεύθυνη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Γεωλογικού τμήματος ΣΘΕ (2007) και αντιπρόεδρος Νομαρχιακής επιτροπής Κεντρικού Τομέα ΟΝΝΕΔ Θες/νίκης (2014).

Εκλέχθηκε στο ΤΟ.ΣΥΝ Δήμου Θες/νίκης, (2008) όπου ανέλαβε τη θέση της υπεύθυνης πολιτιστικών θεμάτων.

Ως μέλος της χορωδίας Ι.Ν. Αγίων Κυρίλλου & Μεθοδίου, έχει συμμετάσχει σε διεθνή και ελληνικά χορωδιακά φεστιβάλ, διαγωνισμούς και σεμινάρια με σημαντικές παγκόσμιες διακρίσεις. 

Από το 2009 είναι ανάδοχος γονέας στην ACTIONAID. 


https://www.facebook.com/