Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Χρήστος Γιαννούλης: «Η οργανωμένη ένταξη του ποδηλάτου στο Δήμο, θα είναι ένα από τα μέτρα της επόμενης ημέρας των εκλογών»

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Κατερίνη Άλλος Δρόμος
Πλήρης ήταν η ταύτιση των απόψεων του Χρήστου Γιαννούλη και της Ποδηλατικής Από-δρασης Πιερίας. Σε συνάντηση που είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος με μέλη του Συλλόγου την Τρίτη 8 Απριλίου, τονίστηκε η επιτακτική ανάγκη ν` αποκτήσει ο Δήμος επιτέλους ένα οργανωμένο
δίκτυο ποδηλατοδρόμων. «Δεσμευόμενος να πράξω το αυτονόητο», όπως είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Γιαννούλης, «η οργανωμένη ένταξη του ποδηλάτου στο Δήμο, θα είναι ένα από τα μέτρα της επόμενης ημέρας των εκλογών». Ιδιαίτερα δε τόνισε την σημασία για την άμεση υλοποίηση του προγράμματος δημοτικών ποδηλάτων και την ολοκλήρωση και σήμανση των ήδη υπαρχόντων άτυπων ποδηλατοδρόμων εντός και πέριξ της πόλης.
Δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από τις δράσεις και τις προτάσεις της Ποδηλατικής Από-δρασης, τόνισε ότι μια Δημοτική Αρχή θα πρέπει να στέκεται αρωγός και να ενισχύει τέτοιες πρωτοβουλίες κι όχι να τις βάζει απέναντι, να τις κατακρίνει και να τις απαξιώνει. Αναρωτήθηκε δε πώς είναι δυνατόν να λείπει το ποδήλατο από μια μικρή κι επίπεδη πόλη όπως η Κατερίνη, πολλώ δε μάλλον όταν έχει ήδη καταρτιστεί και η σχετική τεχνική μελέτη από το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, πληρώθηκε με χρήματα των δημοτών και παρ` όλα αυτά, παραμένει στα συρτάρια του Δήμου ανεφάρμοστη.
Κλείνοντας κι απευθυνόμενος στα μέλη του Συλλόγου, ο Χρήστος Γιαννούλης  διακήρυξε ότι η εμπειρία τους, η τεχνογνωσία τους, η όρεξη, το μεράκι και το όραμά τους, θα αποτελέσουν οδηγό για την παράταξη «Άλλος Δρόμος» για την ανάληψη επιθετικών πρωτοβουλιών πάντα σε συνεργασία με τους ποδηλάτες, για την ένταξη του ποδηλάτου στο Δήμο Κατερίνης.