Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Ο Χαράλαμπος Αθανασιάδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Νίκο Μακρίδη

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Γραφείο Τύπου Νίκου Μακρίδη "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ"
Στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Κατερίνης και επικεφαλής του ανεξάρτητου  συνδυασμού « ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για την Κατερίνη» Νίκου Μακρίδη, αλλά και ως ενεργό πλέον μέλος με την ιδιότητα του υποψήφιου δημοτικού
συμβούλου είναι ο κ. Αθανασιάδης Χαράλαμπος.
Ο κ. Αθανασιάδης Χαράλαμπος διετέλεσε πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Kορινού ενώ μέχρι και σήμερα είναι αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κατερίνης.
Σε δηλώσεις του ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  δήλωσε :
«Είναι καιρός πλέον να γυρίσουμε σελίδα και να αλλάξουμε ρότα στην πορεία του Δήμου Κατερίνης. Είναι καιρός να ασχοληθούμε με τα πραγματικά προβλήματα του δήμου και των δημοτών.
Έχω προσωπική επίγνωση της κατάστασης που επικρατεί λόγω της ενεργής ενασχόλησης μου με τα κοινά. Πήρα την απόφαση να συνταχθώ μαζί με τον Νίκο Μακρίδη και τον ανεξάρτητο συνδυασμό « Νέα Εποχή για την Κατερίνη» δίνοντας έναν καθαρό και έντιμο αγώνα, θέλοντας έτσι να συμβάλω πραγματικά στην προσπάθεια αυτή.
Πρέπει επιτέλους να ενεργοποιηθούν οι νέοι του δήμου μας και  αυτό βλέπω να έχει επιτευχθεί  μέσα από τον ανεξάρτητο συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για την Κατερίνη»».