Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Αντί για ένα ψέμα σήμερα, θα σας πούμε δέκα αλήθειες

Η αλήθεια είναι πως δε μας ερχόταν καμιά καλή ιδέα για να σας παρουσιάσουμε ένα καλό ψέμα λόγω ημέρας...
Γι΄αυτό είπαμε για μια φορά να γίνουμε η εξαίρεση του κανόνα της ημέρας και να γράψουμε αλήθειες:

Αλήθεια πρώτη
Τα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ διανύουν τη καλύτερη περίοδο από τη συνολική παρουσία τους στον κόσμο του ίντερνετ από πλευράς στατιστικών επιδόσεων αλλά και ρυθμού.

Αλήθεια δεύτερη
Μας προβληματίζουν πάρα πολύ οι επόμενες δημοτικές εκλογές, από την άποψη ότι πάρα πολλά είναι ακόμη ρευστά. Ίσως κι αυτός να είναι ένας βασικός λόγος που δε γράψαμε σήμερα κάποιο ψέμα για τον τόπο μας. Δε θέλαμε να βλάψουμε κανέναν υποψήφιο δήμαρχο παρόλο που κάτι είχαμε σχεδιάσει.

Αλήθεια τρίτη
Το ξέρουμε ότι εκ των πραγμάτων δε μπορούμε να γίνουμε αρεστοί σε όλους, αλλά επιδιώκουμε να είμαστε χρήσιμοι.

Αλήθεια τέταρτη
Είμαστε σίγουροι ότι κάποια στιγμή θα δικαιωθούμε για πολλές αμφιλεγόμενες για άλλους αποφάσεις μας.

Αλήθεια πέμπτη
Αν βρίσκαμε τρόπο να δώσουμε σε κάποιους να καταλάβουν τι και πως το διαβάζουν θα το κάναμε. Δεν είναι καλό άλλα να γράφονται και άλλα να αντιλαμβάνονται μερικοί, δίχως το φταίξιμο να είναι μόνο δικό τους.

Αλήθεια έκτη
Κρατάμε το λόγο μας και δε ξανακάνουμε τα ίδια λάθη που κάναμε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Αφήνουμε τα πράγματα να κυλήσουν, τα παρακολουθούμε διακριτικά, κρατάμε ίσες αποστάσεις, δίχως να τα επηρεάζουμε στο ελάχιστο. Κάτι φήμες και  σχόλια που ακούστηκαν εις βάρος μας, δεν έχουν καμία δόση αλήθειας γι΄αυτό εξάλλου δεν ασχοληθήκαμε καν.

Αλήθεια έβδομη
Επειδή η προέλευση των αναγνωστών μας είναι από την ευρύτερη περιοχή της Πιερίας κι όχι μόνο, μας πέρασε από το μυαλό να αλλάξουμε το όνομα του blog.

Αλήθεια όγδοη
Αν πούμε ότι δε χαιρόμαστε κι ότι δε μας τιμάει το γεγονός ότι μας "αγκαλιάσατε" και οι κάτοικοι εκτός Κολινδρού, θα λέγαμε ψέματα.

Αλήθεια ένατη
Θέλουμε κάποια στιγμή να βρούμε συνεργάτες κι εκτός Κολινδρού, για να μπορέσουμε να διευρύνουμε αυτό που δεν ξεκίνησε ακριβώς έτσι, αλλά στην πορεία καταστάλαξε.

Αλήθεια δέκατη
Θα ήταν παράλειψη εκ μέρους μας αν δεν ευχαριστούσαμε όλους εσάς που μας στηρίζετε καθημερινά και με πολλούς τρόπους.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ