Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Προγραμματική συζήτηση στο Αιγίνιο της δημοτικής παράταξης του Βαγγέλη Λαγδάρη

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για την Βόρεια Πιερία
Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για την Βόρεια Πιερία
Προγραμματική συζήτηση στο Αιγίνιο
«Κομμάτι του εαυτού μας ο δήμος και ο συνδυασμός»

Μέσα σε κλίμα διάχυτης αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε η συνάντηση που είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης το βράδυ της
Τετάρτης στο Αιγίνιο, με ανθρώπους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών για την Βόρεια Πιερία».
Ανάμεσα σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, με διαφορετικές αφετηρίες αλλά κοινό τους σημείο την αγάπη για τον τόπο τους και την όρεξη για δουλειά, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης αναφέρθηκε στον έμπρακτα ανεξάρτητο χαρακτήρα του συνδυασμού. Είναι άλλωστε κάτι που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα της χώρας, καθώς η μέχρι τώρα κατάσταση έχει απαξιωθεί και ο κόσμος μπορεί να εμπιστευθεί μόνο κάτι καινούριο και ακηδεμόνευτο.
Με γνώμονα τα παραπάνω, στη συζήτηση τονίστηκαν οι βασικές αρχές πάνω στις οποίες θα κινηθεί η «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για την Βόρεια Πιερία», αυτό το διάστημα αλλά και μετά την εκλογή της με την ψήφο των δημοτών. Πολλή δουλειά, αλήθειες και συνεχή επαφή με τον κόσμο είναι η συνταγή στην οποία ο Βαγγέλης Λαγδάρης ζήτησε από τους «μπαρουτοκαπνισμένους» να προσφέρουν την εμπειρία τους και από τους νέους να προσθέσουν το «οξυγόνο».
Οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στη συνάντηση ανταποκρίθηκαν στα όσα άκουσαν με ενθουσιασμό, δεσμευόμενοι να βάλουν κομμάτι του εαυτού τους στον συνδυασμό και από την επομένη των εκλογών και στον δήμο. Ο προεκλογικός τους αγώνας δεν θα στηρίζεται σε αοριστολογίες και «θα», αλλά σε γόνιμη συζήτηση για τα προβλήματα των πολιτών.

Αυτή η αρχή, σε συνδυασμό με την ισχυρή εκπροσώπηση της «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών για την Βόρεια Πιερία» σε κάθε μέρος του δήμου είναι που θα καταρτίσει ένα πλήρες πρόγραμμα διοίκησης, που θα μπορεί να εφαρμοστεί από την πρώτη μέρα της νέας εποχής για τον δήμο Πύδνας-Κολινδρού.