Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Β.ΛΑΓΔΑΡΗΣ: Συνάντηση στον Μακρύγιαλο για την "Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για την Βόρεια Πιερία"

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....  Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για την Βόρεια Πιερία
Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για την Βόρεια Πιερία
προγραμματική συζήτηση στον Μακρύγιαλο
«Δημοτική αρχή με κοινωνικό ρόλο, ορθολογική οργάνωση και διασύνδεση με την τοπική οικονομία»

Συζήτηση επί των προγραμματικών αρχών της «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών για την Βόρεια Πιερία» είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού
Βαγγέλης Λαγδάρης το βράδυ της Τρίτης στον Μακρύγιαλο, με ανθρώπους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο στην Εκλογική Περιφέρεια Μεθώνης. Το κλίμα της συνάντησης ήταν αισιόδοξο, αλλά και με συναίσθηση ευθύνης για το μέλλον του δήμου.
Ο Βαγγέλης Λαγδάρης μίλησε για τις αλλαγές που σκοπεύει να φέρει η «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών» στην διοίκηση του δήμου Πύδνας-Κολινδρού, βασιζόμενη στο τρίπτυχο:

-οργάνωση των υπηρεσιών,
·        -ανάδειξη του κοινωνικού ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης και
·        -λειτουργία του δήμου ως επιχειρηματική μονάδα σε στενή σύνδεση με την τοπική οικονομία.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η διοίκηση δεν θα είναι η «αρχή ενός ανδρός», αλλά σε συνεχή συνεργασία με τους εκλεγμένους και κοντά στους δημότες.
Οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους ακούγοντας τα παραπάνω. 

Στις τοποθετήσεις τους οι παρευρισκόμενοι πρόεδροι Τοπικών Συμβουλίων επεσήμαναν ότι, «έχουμε καταντήσει κυτία παραπόνων και μάλιστα χωρίς απόκριση από την δημοτική αρχή».  Απαντώντας, ο Βαγγέλης Λαγδάρης δεσμεύτηκε ότι ο δήμος με τις τοπικές κοινότητες θα έχουν ουσιώδη συνεργασία και θα δοθεί βαρύτητα και στην περιφέρεια του δήμου, όταν οι πολίτες τους εμπιστευτούν να διοικήσουν.
Κοινή διαπίστωση ήταν ότι υπάρχει όρεξη για δουλειά και δίψα για δημιουργία από τον επικεφαλής και τα μέλη της «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών για την Βόρεια Πιερία», κάτι που σίγουρα θα αναγνωρίσει με την ψήφο του ο κόσμος. Ο συνδυασμός κινείται μεθοδικά για την κατάρτιση σοβαρού προγράμματος διοίκησης, που θα εισάγει τον δήμο Πύδνας-Κολινδρού σε νέα εποχή.