Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε τρία διαφορετικά ψηφοδέλτια!!!


Απίστευτο! Έθεσε υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος σε τρία διαφορετικά ψηφοδέλτια

Δεν το κατάλαβαν την ημέρα κατάθεσης των συνδυασμών στο πρωτοδικείο
Λασιθίου, μετά όμως τον «τσάκωσαν» οι επικεφαλής

Ούτε σε ένα, ούτε σε δύο. Σε τρία ψηφοδέλτια έβαλε υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στην Ιεράπετρα ένας άντρας, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία για τα ευτράπελα των ελληνικών εκλογών.
Έπεισε τους επικεφαλής τριών από τους έξι συνδυασμούς που κατεβαίνουν στην Ιεράπετρα της Κρήτης ότι είναι άξιος να τον συμπεριλάβουν στις λίστες υποψηφίων τους.
Ήθελε, μάλλον, να είναι σίγουρος για την εκλογή του κι έτσι προχώρησε σε αυτή την πρωτάκουστη κίνηση.
Το πιο εντυπωσιακό όμως δεν είναι η κίνηση αυτή του υποψηφίου, αλλά το γεγονός ότι κανείς από το πρωτοδικείο Λασιθίου δεν κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά, ούτε καν την ημέρα κατάθεσης των συνδυασμών, όπως αναφέρει το cretapost.gr.
Κι εκεί που ο υποψήφιος είχε ξεπεράσει το άγχος της… τριπλής υποψηφιότητας, οι επικεφαλής των τριών συνδυασμών τον «πήραν χαμπάρι» δύο μέρες μετά και τον έθεσαν εκτός της εκλογικής διαδικασίας.
Αναμένεται, μάλιστα, να ζητήσουν από το πρωτοδικείο Λασιθίου την ακύρωση της υποψηφιότητάς του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον των τριών παθόντων εξετάζεται το ενδεχόμενο η κίνησή του αυτή να έχει στόχο να προκαλέσει εμπλοκή στην ανακήρυξη των τριών συνδυασμών στα οποία βρέθηκε υποψήφιος.

http://www.exedra.gr/