Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Eπίσκεψη υποψήφιας Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφίας Μαυρίδου, στην Ιερά Μητρόπολη και το Εργατικό Κέντρο

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ  ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

Την Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014, η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, συνοδευόμενη από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, Δημήτρη Τσιμήτρη, Στέφανο Μπιτόπουλο, Μιχάλη Τσιφοδήμο, Άρη Αγγέλου,
Κώστα Ρέχα και Έλλη Ελευθεριάδου,  πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη. Ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, κ. Γεώργιος, τους υποδέχθηκε εγκάρδια στο επισκοπείο, ενώ συνομίλησε μαζί τους για αρκετή ώρα, για θέματα που αφορούν την Πιερία, όπως επίσης για το θρησκευτικό τουρισμό, αλλά και για δράσεις που μπορούν να ενταχθούν και να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ.

Η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας με το συνδυασμό της Αλληλεγγύης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι δεδομένο πως και την επόμενη ημέρα των εκλογών θα συνεχίσουμε να έχουμε μια άριστη συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη. Τόσο η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, όσο κι εγώ προσωπικά θα είμαστε κοντά στην τοπική εκκλησία και στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας». Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με μία ξενάγηση στο Μουσείο της Μητρόπολης από τον ίδιο το Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.


Επόμενο σταθμό των εθιμοτυπικών επισκέψεων της κας Μαυρίδου αποτέλεσε το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης. Ο πρόεδρος, Βαλάσης Κοτρώνης και το Δ. Σ. του Εργατικού Κέντρου, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους για αρκετή ώρα για τα φλέγοντα εργατικά ζητήματα, ενώ εστίασαν σε τρόπους συνεργασίας για την ανάπτυξη του τουρισμού στην Πιερία. 

Η κα Μαυρίδου δεσμεύθηκε πως θα συνεχιστεί αυτή η άριστη συνεργασία που υπάρχει κατά τα 3,5 έτη της θητείας της ως Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Από την 26η Μαΐου θα οριστεί εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος, ο οποίος θα έχει άμεση συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο». Η επίσκεψη των υποψηφίων της Αλληλεγγύης ολοκληρώθηκε με ευχές για καλή δύναμη και καλή επιτυχία από τον Πρόεδρο, κο Κοτρώνη και το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου.