Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Εντυπωσιακή η συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην LIGHT & BUILDING 2014

«Συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην LIGHT & BUILDING 2014»
 Η Διεθνής Έκθεση «LIGHT & BUILDING 2014», μία από τις σημαντικότερες κλαδικές εκθέσεις, άνοιξε τις πύλες της στο κοινό από τις 30 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου 2014,
στην Φραγκφούρτη της Γερμανίας. Η έκθεση LIGHT & BUILDING 2014 σημείωσε νέο ρεκόρ επισκεπτών με πάνω από 210.000 παρουσίες στην έκθεση, από την Ευρώπη αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο.

το περίπτερο της OLYMPIA ELECTRONICS A.E.
Από αυτήν την σημαντική εκδήλωση του ηλεκτρολογικού κλάδου δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η OLYMPIA ELECTRONICS A.E, η οποία τα τελευταία χρόνια δίνει το παρόν στην συγκεκριμένη έκθεση, παρουσιάζοντας τα νέα καινοτόμα προϊόντα της στις καλύτερες ανταγωνιστικές τιμές. Η συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ήταν εντυπωσιακή με το μοντέρνο της περίπτερο και με την παρουσίαση των νέων προϊόντων της που καλύπτουν τις ανάγκες της παγκόσμιας αγοράς. Το περίπτερο της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. επισκέφθηκαν εμπορικοί επισκέπτες από όλο τον κόσμο και απέσπασε καλές κριτικές και τις καλύτερες εντυπώσεις.

 o κ. Διονύσιος Λακασάς, ο κ. Παντελής Αντάρ, ο κ. Νικόλαος Αρβανιτίδης

Από την OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έδωσαν το παρόν οι ιδρυτές της, κ. Νικόλαος Λακασάς και κ. Παναγιώτης Αρβανιτίδης, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Δημήτριος Λακασάς, ο Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Νικόλαος Αρβανιτίδης, ο Διευθυντής Μηχανογράφησης, κ. Διονύσιος Λακασάς και ο Διευθυντής Εξαγωγών, κ. Παντελής Αντάρ. Όλοι οι κύριοι ήρθαν σε επαφή με πελάτες και επαγγελματίες του κλάδου του ηλεκτρολογικού υλικού και αντάλλαξαν απόψεις.

ο κ. Νικόλαος Αρβανιτίδης και ο κ. Διονύσιος Λακασάς

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έχοντας ιδιαίτερα δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 72 χώρες του κόσμου και στην προσπάθειά της να διευρύνει ακόμη περισσότερο τους εμπορικούς της ορίζοντες, συνεχίζει το ανοδικό της έργο με το να παράγει «υψηλής ποιότητας ανταγωνιστικά προϊόντα τεχνολογίας αιχμής στην πιο ανταγωνιστική τιμή» και με το να συμμετέχει στα σημαντικότερα διεθνή γεγονότα του κλάδου του ηλεκτρολογικού υλικού, έχοντας πάντοτε πελατοκεντρικό προσανατολισμό.