Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Δελτίο Τύπου για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών 2014

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας (Ε.Κ.Α.Δ) διαπιστώνει ότι δεν έχει νόημα η συμμετοχή σε κοινοβουλευτικές διαδικασίες όπως είναι η πάγια θέση
της Άμεσης Δημοκρατίας ακόμα και στις έκτακτες περιπτώσεις οικονομικής και πολιτικής κρίσης που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα και που μας ανάγκασε να αποζητήσουμε την έκφραση και εκτίμηση των ιδεών μας από το εκλογικό σώμα των Ελλήνων με τη συμμετοχή μας στο Ε.Α.Μ. (Ευρωπαϊκό Αντιμνημονιακό Μέτωπο) και την εκλογική μας συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Αποδείχτηκε ότι τα Μ.Μ.Ε. (Μαζικά Μέσα Ετεροκαθορισμού των Ελλήνων) δεν θέλουν να μας δώσουν λόγο αφού δεν μας κάλεσαν, εκτός ελαχίστων περιφερειακών σταθμών και της μόνης πραγματικής Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης ΕΡΤ, των εργαζομένων της και των αλληλέγγυων πολιτών, επειδή μας θεωρούν προφανέστατα επικίνδυνους για το πολιτικό τους σύστημα.
Ακόμα και οι σύμμαχοί μας στο εκλογικό σχήμα αντέκρουσαν τη δυνατότητά μας να εκφέρουμε το ριζοσπαστικό πολιτικό λόγο της Άμεσης Δημοκρατίας και έτσι πλήρωσαν με το ποσοστό που έλαβε το σχήμα την εγγενή αδυναμία ανοίγματος κάθε κομματικού σχηματισμού στην κοινωνία των πολιτών, την οποία με βεβαιότητα αφουγκραζόμαστε και εκφράζουμε.
Μοναδικό αξιοπρόσεκτο αποτέλεσμα των εκλογικών διαδικασιών της ρεπούμπλικας (ολιγαρχικής κοινοβουλευτικής δήθεν δημοκρατίας) ήταν τα δυο άτυπα δημοψηφίσματα των δύο Κυριακών που έγιναν ταυτόχρονα με τις εκλογές των δήθεν αντιπροσώπων μας.
Την Κυριακή 18/05/2014, 218.000 Θεσσαλονικείς, 3.000 εθελοντές και 500 μέλη εφορευτικών επιτροπών ανέδειξαν σε μια παραδειγματική διαδικασία που επικύρωσε με τη συμμετοχή του στην 15μελή κεντρική εφορευτική επιτροπή του Δημοψηφίσματος ο συντονιστής και εκπρόσωπος του κινήματός μας δικηγόρος Γιώργος Λ. Κόκκας και αναδείχθηκε το 98% του «ΟΧΙ» στην ιδιωτικοποίηση της Ε.Υ.Α.Θ.
Το δεύτερο δημοψήφισμα έγινε σήμερα Κυριακή 25/05/2014 όταν τα ⅔ του Ελληνικού λαού ψήφισαν με σαφήνεια αντιμνημονιακά κόμματα στις Ευρωεκλογές και μόνο το ⅓ των Ελλήνων φιλοκυβερνητικά κόμματα, γεγονός που κατά τις αρχές της Άμεσης Δημοκρατίας αποτελεί ετυμηγορία του Ελληνικού λαού για να παραιτηθεί η παρούσα Κυβέρνηση αφού υπάρχει προφανής διάσπαση αυτής και του Εκλογικού Σώματος και θα πρέπει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ακόμα και με παραίτησή του, αφού δεν έχει πλέον τη συνταγματική αρμοδιότητα να το διαπιστώσει τυπικά και να διαλυθεί η Βουλή, να μας βοηθήσει στην απελευθέρωση της χώρας μας άμεσα και αμεσοδημοκρατικά.-