Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ο ιθύνων νους- ο «ανεξάρτητος Δήμαρχος» και οι 3 Σωματοφύλακες με την τρισταυρία εις βάρος των συναδέλφων τους

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ
Ο συνδυασμός του κου Λαγδάρη έπιασε ταβάνι την προηγούμενη Κυριακή και δεν μπορεί να πάει παραπάνω.
Ο συνδυασμός «Ανεξάρτητη» κίνηση Πολιτών του οποίου ηγείται ένα στέλεχος που προέρχεται από κομματικό σωλήνα συγκεκριμένου κόμματος και ξαφνικά μας το παίζει ανεξάρτητος αποτελείται από 3 σωματοφύλακες εκ των οποίων:

Ο πρώτος στην διάρκεια των 20 ετών έχει διανύσει από την αριστερά στην δεξιά και έχει μεταπηδήσει με τόση ευκολία σε όλα τα βουλευτικά γραφεία και σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις.
Ο δεύτερος σωματοφύλακας χρησιμοποιεί το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου σαν να ήταν προσωπικός του στόλος για την χρήση του κομματικού συνδυασμού που συμμετέχει η κόρη του.
Ο δε τρίτος σωματοφύλακας έχει κλειδώσει ένα χωριό και «απαγορεύει» τους κατοίκους του να κατέβουν υποψήφιους  και να ψηφίσουν άλλο συνδυασμό χρησιμοποιώντας κάθε μέσο καθώς και την ιδιότητα που έχει ως δημοτική αρχή τόσα χρόνια.
Ο δε απερχόμενος δήμαρχος ως συντονιστής αυτής της κατάστασης στην προσπάθεια του να απέλθει από την εξουσία αλλά να την ελέγχει δε τα επόμενα 5 χρόνια χρησιμοποιεί όλους αυτούς ως μαριονέτες για να έχει τον απόλυτο έλεγχο της εξουσίας και τους πολίτες της Βόρειας Πιερίας ως απόλυτο ποίμνιο ξεχνώντας ή κάνοντας να ξεχάσουν πριν από 4 χρόνια, υποτιμώντας την μνήμη τους, ότι ο ίδιος ο κύριος Πολύζος αποκαλούσε τον Λαγδάρη ως άνθρωπο που δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του και ότι κανένας δεν θα τον έπαιρνε για ιδιωτικό υπάλληλο.
Όλα αυτά προσπαθούν κάποιοι να μας τα δέσουν σε μια συσκευασία  με την ετικέτα της δήθεν ανεξαρτησίας και να μας την πουλήσουν ως δήθεν υπερκομματική και αντιμνημονιακή. Ενώ στην αλήθεια αυτοί που την επινόησαν είναι απλά παρτάκιδες και εξουσιομανείς και το μόνο τους μέλημα είναι η διασφάλιση της διαιώνισης της εξουσίας και της διαχείρισης του χρήματος.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ; Αυτή είναι η αλήθεια αγαπητοί πολίτες της Βόρειας Πιερίας
Το Δίλλημα είναι Νοικοκυροσύνη ή Θολά Νερά;
 Παναγιώτης Καζάς

Υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού