Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Δηλώσεις του κ. Παναγιώτη Καζά: «Αλλού ο καπετάνιος, αλλού το καράβι, αλλού οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού του»

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ¨Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ"
 «Αλλού ο καπετάνιος, αλλού το καράβι, αλλού οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού του»

Κύριε Λαγδάρη ότι και να λέτε ο συνδυασμός σας δεν διαθέτει ούτε πρόγραμμα ούτε συνοχή.

Όσο για τον κομματικό σωλήνα από τον οποίο προέρχεστε, ευτυχώς ζούμε σε σχετικά κλειστή κοινωνία και δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε περισσότερα στους πολίτες. Ο κόσμος γνωρίζει και καταλαβαίνει.
Τελικά το πρόβλημά που έχει ξεσπάσει στην παράταξη σας είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι φανταζόμασταν.
Δεν είναι μόνο οι δηλώσεις του κύριου Ανδρικόπουλου Αυγουστίνου, αλλά ο κόσμος το χει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι ότι Υποψήφιος Σύμβουλος του συνδυασμούς σας στον Κολινδρό φέρεται να είναι έτοιμος να παραιτηθεί, όπως γράφτηκε στα τοπικά blogs και φέρεται να είναι έντονα δυσαρεστημένος από συμπεριφορές συναδέλφων του υποψηφίων, με τους οποίους εξαγριώθηκε με την συμπεριφορά τους. Αυτά δεν λέγονται διαφωνίες κύριε Λαγδάρη, αυτά λέγονται κλίκες και με τέτοια σχήματα δεν ασκείς σύγχρονη Τοπική Αυτοδιοίκηση όσο και να προσπαθείτε να τα συγκαλύψετε.
Σας αφήνουμε λοιπόν χαμένους στην μετάφραση της εσωστρέφειας σας.
Καλούμε τους πολίτες να διαβάσουν προσεκτικά τους άξονες του προγράμματός μας τους οποίους καθημερινά ανακοινώνουμε για την ανάπτυξη της Πιερίας διαμέσου του:
§  Αγροτικού τομέα
§  Κτηνοτροφίας
§  Αλιείας
§  Αγροτουρισμού
§  Τουρισμού
§  Βιολογικές Καλλιέργειες
§  Μεταφορές
§  Κοινωνικά Δίκτυα και νέες τεχνολογίες για τους Νέους.


Καλούμε επίσης τους πολίτες, να κρίνουν με βάση το πρόγραμμα μας, διότι για τα επόμενα 5 χρόνια, αυτά θα είναι τα θέματα που θα απασχολήσουν τους πολίτες της Βόρειας Πιερίας.
Όταν ξεμπλέξετε από τους καβγάδες και τις εσωτερικές έριδες και βρείτε λίγο χρόνο, φροντίστε να γράψετε καμιά σειρά και για πρόγραμμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έστω για τις επόμενες εκλογές.

Παναγιώτης Καζάς

Ήρεμη Δύναμη