Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Προεκλογική συγκέντρωση του Συνδυασμού Νίκης « Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ » στην Παλαιόστανη

          Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων της  Παλαιόστανης που κατέκλυσαν την κεντρική Πλατεία της κοινότητας χθες βράδυ, όπου
πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του Συνδυασμού Νίκης « Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ » και του Υποψηφίου Δημάρχου Πύδνας - Κολινδρού Παναγιώτη Καζά.
Οι κάτοικοι της Παλαιόστανης με την εντυπωσιακή τους παρουσία και συμμετοχή δήλωσαν την αμέριστη στήριξη τους στον Παναγιώτη Καζά.
 Στην ομιλία του ο κ. Παναγιώτης Καζάς, πλαισιωμένος από τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς του συμβούλους, αφού περιέγραψε το όραμα του, για ένα Δήμο με Δημοκρατικές λειτουργίες που θα σέβεται και θα εξυπηρετεί τους Δημότες και τις ανάγκες του, παρουσίασε τις βασικές κατευθύνσεις της παράταξης του και τους βασικούς άξονες ενός ρεαλιστικού και όχι ουτοπικού προγράμματος με προσήλωση στην απασχόληση και την ανάπτυξη. 
Παρουσίασε τις προτάσεις του συνδυασμού για τα προβλήματα ζωτικής σημασίας που απασχολούν την Παλαιόστανη όπως είναι η ύδρευση, η αποχέτευση και το αρδευτικό δίκτυο της περιοχής, αναφέρθηκε στις υπάρχουσες υποδομές και την ανάγκη εκτέλεσης νέων έργων πνοής και τις επιβεβλημένες παρεμβάσεις στον τρόπο διοίκησης του Δήμου και την συνεχή ενημέρωση για τα αγροτικά αναπτυξιακά προγράμματα.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του έδωσε έμφαση στην εντοπιότητα του Συνδυασμού λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εμείς είμαστε εδώ… μένουμε εδώ… και θα μείνουμε εδώ μέχρι τέλους…. 
Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Παναγιώτης Καζάς παρουσίασε τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας Πύδνας και τους Τοπικούς Συμβούλους της Παλαιόστανης και αφού τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους δήλωσε:  Είμαι βαθιά συγκινημένος από την μεγάλη ανταπόκριση των συνδημοτών μας. Η εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου με τιμά και τους διαβεβαιώνω πως εγώ και οι συνεργάτες μου θα παλέψουμε για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες τους, στις ανάγκες του τόπου μας.




ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΥΔΝΑΣ

ΓΙΟΛΤΣΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΖΩΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΚΑΘΑΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ
ΝΑΒΡΟΖΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ
ΠΥΡΓΙΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
ΣΙΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΣΤΑΝΗΣ

1. ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
2. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
3. ΞΑΦΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
4. ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ


« Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ » και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Παναγιώτης Καζάς, σήμερα Παρασκευή 9  Μαΐου θα μιλήσει στον  ΚΑΤΑΧΑ και τη  ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΦΥΡΑ