Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ
Στον τελικό του κυπέλλου γυναικών ποδοσφαίρου που διεξήχθη,  την Κυριακή 11 Μαΐου 2014,  στο Ενωσιακό γήπεδο στην περιοχή της Νέας Εφέσου του
Δήμου Δίου-Ολύμπου που ανέδειξε νικήτρια με σκορ 4-1 την ομάδα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης απέναντι στην αντίστοιχη των Αμαζόνων Δράμας, παρέστη η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου.


Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας έτυχε θερμής υποδοχής και έλαβε ευχαριστίες από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κυπέλλου και μέλους της διοίκησης της Ε.Π.Ο. , κ. Νικόλαο Μπρούτζο καθώς και από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Πιερίας , κ. Δημήτριο Ελευθεριάδη, για τη διαρκή  στήριξή  της στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας. Η  κ. Μαυρίδου απένειμε τις αναμνηστικές πλακέτες στις γυναίκες διαιτητές του τελικού και στον 4ο διαιτητή και  αντάλλαξε ευχές τόσο  με την Πρόεδρο, κ.  Μέλα Σιδηροπούλου όσο  και με τα μέλη της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου ΄΄ Νεφέλες ΄΄ Κατερίνης.


Την ουσιαστική και συστηματική στήριξη της  Περιφερειακής  Ενότητας Πιερίας σε θέματα αθλητισμού και ειδικότερα σε εκδηλώσεις και πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Πιερίας εξέφρασε η κ. Σοφία Μαυρίδου, ενημερώνοντας, παράλληλα, για την ασφαλτόστρωση του δρόμου που διέρχεται από τις γηπεδικές εγκαταστάσεις, που λόγω της φθοράς, αποτελούσε τροχοπέδη στις αγωνιστικές εκδηλώσεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.


Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας στο συγχαρητήριο  μήνυμά της για τη νίκη της γυναικείας ποδοσφαιρική ομάδας του ΠΑΟΚ, που  στέφθηκε κυπελλούχος Ελλάδας, επισημαίνει « εκφράζω από καρδιάς τα θερμά μου συγχαρητήρια στις σπουδαίες παίκτριες της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ , που αποτελεί ελπιδοφόρα παρουσία στο ΄΄αθλητικό γίγνεσθαι΄΄. Μετά από πολλούς αγώνες, κόπους και θυσίες, έρχεται η επιβράβευση και σας εύχομαι υγεία, δύναμη, να έχετε φιλοδοξίες και πείσμα  για να συνεχίσετε το  δρόμο σας,  προκειμένου να μας δίνετε χαρές με τις επιτυχίες σας. Παράλληλα, συγχαίρω τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Πιερίας , κ. Δημήτριο Ελευθεριάδη και τα μέλη της Διοίκησης,  για την άριστη διοργάνωση,  η οποία εξασφάλισε την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα,  που αποτέλεσε ένα απολαυστικό θέαμα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Πιερίας».