Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Σύσκεψη στην Ε.Π.Σ. Πιερίας για το κύπελλο γυναικών

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ε.Π.Σ. Πιερίας
Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΧΤΥΠΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ
Παρασκευή και Κυριακή οι αγώνες


         Σύσκεψη της οργανωτικής επιτροπής της ημιτελικής και τελικής φάσης του κυπέλλου γυναικών Ελλάδας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014 στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας.
         Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ανέθεσε στην Ε.Π.Σ.Π. τη φιλοξενία και οργάνωση της ημιτελικής φάσης και του τελικού του γυναικείου κυπέλλου περιόδου 2013-2014 για δεύτερη συνεχή χρονιά, εκτιμώντας τη δυναμική και την ικανότητα των παραγόντων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Πιερίας.
           Στη σύσκεψη εξετάσθηκαν θέματα οργάνωσης, ασφάλειας των αγώνων, φιλοξενίας καθώς και το τελετουργικό μέρος του τελικού.
           Οι συναντήσεις της ημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 στο γήπεδο της Ένωσης που εδρεύει στην νέα Έφεσο του Δήμου Δίου-Ολύμπου. Ο πρώτος ημιτελικός στις 4:00 μ.μ. ανάμεσα στις ομάδες Τρίκαλα 2011-ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και ο δεύτερος στις 6:30 μ.μ. μεταξύ Ακαδημίας Ελπίδων Καρδίτσας-Αμαζόνες Δράμας.
           Ο τελικός στον οποίο θα συμμετάσχουν οι νικήτριες των ημιτελικών  θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 στις 8:15 μ.μ. στο ίδιο γήπεδο.
           Στη σύσκεψη πήραν μέρος από την Διοίκηση της Ε.Π.Σ. Πιερίας οι Νίκος Καλαμπάκας, Κωνσταντίνος Ορφανίδης, Ηρακλής Δασιόπουλος, Κωνσταντίνος Καρέκλας καθώς και οι συνεργάτες των επιτροπών Δημήτριος Αδαμόπουλος, Κυριάκος Καλπακίδης, Αργύρης Μαβίλης και Περικλής Χατζηγιάννης.
           Παρούσα στη συνάντηση η πρόεδρος της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας «Νεφέλες» Κατερίνης Μέλα Σιδηροπούλου. Τη συνόδευαν οι προπονητές της ομάδας Ντίνος Δαυιδόπουλος Ανθούλα Σαββίδου και η αθλήτρια Ελένη Μιχαηλίδου. Η αντιπροσωπεία των Νεφελών θα συνδράμει στις διαδικασίες των αγώνων.
           Αξίζει να επισημανθεί ότι το Σάββατο 10 Μαΐου 2014 το πρωί και οι τέσσερις γυναικείες ομάδες θα παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα το φαινόμενο των χειραγωγημένων ομάδων.
           Η Ε.Π.Σ. Πιερίας καλεί τη φίλαθλη οικογένεια του Νομού μας να στηρίξει με τη παρουσία τις αγωνιστικές προσπάθειες των αθλητριών.