Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ευχαριστήρια επιστολή του Χρήστου Γιαννουλη προς τους δημότες του Δήμου Κατερίνης

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Γραφείο τύπου Δημοτικού Συνδυασμού Άλλος Δρόμος για τον Δήμο Κατερίνης
Από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η δημιουργία και οι στόχοι του ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ είχαμε δεσμευτεί, πρώτα και κύρια, να λέμε δημόσια αυτό που υπαγορεύεται
από την καρδιά και την συνείδηση μας.

Η επιμονή σε αυτή την αρχή, με οδηγεί να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ από καρδιάς, πρώτα και κύρια τους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του συνδυασμού ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ. Άνθρωποι γενναίοι, παθιασμένοι για την συλλογική προσπάθεια να αλλάξει η ζωή μας και ικανοί να αντισταθούν σε κάθε ανορθόδοξη πρακτική που ακολουθήθηκε δυστυχώς και σε αυτές τις εκλογές. Τους θαυμάζω ειλικρινά και τους ευχαριστώ.

Ευχαριστούμε όλοι μαζί, όσοι επιχειρήσαμε μέσα από το εγχείρημα του ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ να αλλάξει στόχους και κατεύθυνση ο Δήμος Κατερίνης, τους πολίτες που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και την ψήφο τους. Δεν θα δικαιώσουμε καμία Κασσάνδρα που ήθελε και θέλει τον ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ευκαιριακή ή συγκυριακή συνεύρεση. 

Ευχαριστώ προσωπικά την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, στελέχη της ΔΗΜΑΡ και προσωπικότητες του ευρύτερου δημοκρατικού χώρου, αγωνιστές και αγωνίστριες των κινημάτων της πόλης, που περιέβαλαν με την εμπιστοσύνη τους τον ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ.  

Το οριακό αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής που δεν έδωσε την δυνατότητα μίας πιο καθαρής αναμέτρησης επί πολιτικών και αυτοδιοικητικών πλέον διλημμάτων και όχι επί μίας σκληρά προσωπικής, συγγενικής ή πελατειακής διασύνδεσης μεταξύ των ψηφοφόρων και των υποψηφίων, είναι απόλυτα σεβαστό. Δεν θα μας εμποδίσει όμως να παλέψουμε τα επόμενα πέντε χρόνια, οι εκλογές να γίνονται στη βάση των ιδεών και όχι των προσωπικών μηχανισμών.

Τόσο εγώ όσο οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι και όλοι οι υποψήφιοι του Άλλου Δρόμου θα είμαστε παρόντες σε έναν διαρκή αγώνα, μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο για την ανατροπή της κυρίαρχης αντίληψης για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ευχόμαστε στον Δήμαρχο Κατερίνης, καλή δύναμη με την προσδοκία να αξιοποιήσει και ο ίδιος τα μηνύματα των εκλογών της Κυριακής.

Χρήστος Γιαννούλης

επικεφαλής δημοτικής Παράταξης ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ