Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΖΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....  Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΒΑΔΙ
ΕΝΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΖΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ  ΣΕ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΛΙΒΑΔΙ


Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!
Ο συνδυασμός μας « Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ »,  είναι η λύση στα προβλήματα της Βόρειας Πιερίας είπε ο Παναγιώτης Καζάς στις χθεσινές του ομιλίες στα Παλιάμπελα και στο Λιβάδι. Το λένε οι ίδιοι οι Δημότες, το διαπιστώνει και το φωνάζει η ίδια η κοινωνία. Κάθε ημέρα και πιο έντονα, πιο δυνατά, πιο καθαρά σε κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα, από τη μία έως την άλλη άκρη του Δήμου.
 «Γνωριζόμαστε όλοι μας πολύ καλά. Είμαι επαγγελματίας, όμως δεν φιλοδοξώ να γίνω επαγγελματίας Δήμαρχος. Αποφάσισα να ασχοληθώ με τον Δήμο μας, γιατί αγαπώ τον τόπο μας. Θέλω να βλέπω τα παιδιά όλων μας να προκόβουν και να έχουν περισσότερες ευκαιρίες στη ζωή τους απ’ ότι είχαμε εμείς». Έμαθα ότι τα κοινά και η Αυτοδιοίκηση δεν είναι επάγγελμα.  Έμαθα, ότι με τα κοινά και την αυτοδιοίκηση ασχολείσαι για να προσφέρεις και όχι για να πάρεις. Στα κοινά  και την αυτοδιοίκηση δουλεύεις όχι για την δική σου προβολή και αποκατάσταση, αλλά για την ευημερία και την ανάπτυξη των συμπολιτών σου». 
Αναφέρθηκε και στα προβλήματα Ύδρευσης και Άρδευσης της κοινότητας των Παλιαμπέλων και του Λιβαδίου της Δημοτικής Ενότητας Κολινδρού.
Δε νοείται το 2014 να υπάρχουν  χωριά και σχεδόν όλος ο Δήμος μας, να μη έχουν καθαρό νερό να πιουν και να πίνουν νερό από τα super marker.
«Δέσμευση μας είναι να ασχοληθούμε σοβαρά και να λύσουμε τα προβλήματα της Ύδρευσης και της Αρδευσης με  την σωστή διαχείριση των υπέργειων και υπόγειων υδάτων», πρόσθεσε, ενώ έκανε για ακόμη μία φορά, εκτενή αναφορά στο γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης και ενημέρωσης για τους αγρότες και τους  κτηνοτρόφους, την αγροτική οδοποιία,  την αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών και Εθνικών προγραμμάτων, την υποστήριξη της ανάπτυξης, τις υποδομές και την προσέλκυση επενδύσεων για την αντιμετώπιση της ανεργίας».
Με αναφορές στο πρόγραμμα της επόμενης πενταετίας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού αναφέρθηκε στις αλλαγές νοοτροπίας, αλλά και στρατηγικής, οι οποίες θα εφαρμοστούν στη διακυβέρνηση του τόπου, ενώ επεσήμανε την ανάγκη ενότητας προκειμένου να προοδεύσει ο τόπος.
Ο Δήμος Πύδνας Κολινδρού τόνισε ο κ. Παναγιώτης Καζάς, έχει πλούσια Αρχαιολογική και Πολιτιστική κληρονομιά ο Προϊστορικός οικισμός Παλιαμπέλων είναι ένα μνημείο της Πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Μεγάλα Πανεπιστήμια δείχνουν το ενδιαφέρον τους για τα ευρήματα της περιοχής και εμείς αυτό δεν το αξιοποιήσαμε.
Ο καθηγητής της Αρχαιολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Κώστας Κωτσάκης σε συνεργασία με την Αγγλική Αρχαιολογική Σχολή και το Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ εργάζονται στην περιοχή από το 1999.
«Η κατασκευή του Πολιτιστικού Πάρκου Παλιαμπέλων στον ειδικό χώρο των αρχαιολογικών ανασκαφών που σχεδιάζουμε, θα δώσει νέα δυναμική στον Αρχαιολογικό και Πολιτιστικό  Τουρισμό της ευρύτερης περιοχής. Ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού αξίζει και μπορεί να έχει καλύτερη πορεία. Κάθε οικογένεια στον τόπο μας αξίζει και μπορεί να έχει τον Δήμο αποφασιστικά, έμπρακτα δίπλα της. Η ψήφος μας την Κυριακή είναι ψήφος με μεγάλη σημασία, με μεγάλη αξία για την επόμενη μέρα».
Η ένθερμη παρουσία των συμπολιτών μας στις συγκεντρώσεις, φανερώνει ότι όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε το Δήμο Πύδνας -Κολινδρού! 

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!