Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Συνάντηση του υποψ.περιφερειακού συμβούλου Απόστολου Τζόβα με τον δήμαρχο Δίου-Ολύμπου Γ.Παπαθανασίου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Δ.Δίου-Ολύμπου
Στο πλαίσιο επισκέψεών του σε φορείς της Πιερίας με σκοπό την περαιτέρω ενημέρωσή του για θέματα που αφορούν την κατά τόπους αλλά και
τη συνολική ανάπτυξη του νομού, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με τον Συνδυασμό Τζιτζικώστα, Απόστολος Γ. Τζόβας, επισκέφθηκε τον δήμαρχο Δίου-Ολύμπου Γιώργο Παπαθανασίου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα δεδομένου μάλιστα ότι ο κ. Τζόβας είναι και δημότης του δήμου, έγινε συζήτηση για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δ.Δίου-Ολύμπου σε σχέση με άλλες περιοχές, για το νέο ΕΣΠΑ καθώς και για αναπτυξιακά προγράμματα ενώ έγινε λόγος και για νέες προτάσεις σχετικά με δημιουργικές δραστηριότητες που προωθεί ο δήμος.
Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Τζόβας ευχαρίστησε τον κ.Παπαθανασίου για την ενημέρωση που έλαβε. Από την πλευρά του ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου αφού συνεχάρη τον κ. Τζόβα για την κάθοδό του στις περιφερειακές εκλογές, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα βοηθήσει τον τόπο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.