Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΖΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ
ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
«Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ»

Στην χθεσινή του ομιλία ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού κ. Παναγιώτης
Καζάς, στην Κεντρική πλατεία του Κολινδρού, αφού ευχαρίστησε τους συνδημότες του, για την παρουσία τους και το μήνυμα νίκης του συνδυασμού  «Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ», έδωσε το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει.
Παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού για την Δημοτική Ενότητα του Ιστορικού Δήμου Κολινδρού, τις αρχές, τους στόχους και τις θέσεις του, για προβλήματα που απασχολούν τον τόπο μας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις ενέργειες που ο ίδιος θα κάνει, σαν αυριανός Δήμαρχος.
Το πρόγραμμά μας είναι αποτέλεσμα γόνιμου διαλόγου και ουσιαστικής συνεργασίας που είχαμε όλο το προηγούμενο διάστημα. Το πρόγραμμά μας είναι μια ολοκληρωμένη αναπτυξιακή πρόταση, η οποία πιστεύουμε ότι απαντάει πειστικά και ρεαλιστικά στις σύγχρονες ανάγκες και στις απαιτήσεις της εποχής μας. 
Περιλαμβάνει συγκεκριμένες δράσεις και έργα με στόχο την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, την ενίσχυση της απασχόλησης και την τουριστική ανάπτυξη.  
Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στον πρωτογενή τομέα. Στην ΠΑΡΑΓΩΓΗ. Στα ποιοτικά αγροτικά προϊόντα της περιοχής μας, στο φημισμένο κεράσι Κολινδρού, στο λάδι, στο κρασί, στο ροδάκινο που παράγει η γη της Βόρειας Πιερίας μας. Είναι ο πλούτος  που πρέπει να αξιοποιήσουμε με έργα, με καινοτομίες και δράση. 
Με την διεκδίκηση οικονομικών πόρων, μέσω προγραμμάτων, προκειμένου να εκτελέσουμε έργα , που θα εξυπηρετούν όλους μας.
Το νερό, είναι πηγή ζωής. Είναι και πηγή ανάπτυξης για την αγροτική παραγωγή, που είναι και η κύρια πλουτοπαραγωγική πηγή του τόπου μας, μπορούμε να προχωρήσουμε σε έργα και σε σημαντικές, καινοτόμες δράσεις που τα επόμενα χρόνια θα αλλάξουν τον αναπτυξιακό χάρτη της περιοχής μας.
Στόχος του συνδυασμού μας είναι, να μετατρέψει τον πλούτο των πόρων της Δημοτικής ενότητας Κολινδρού σε πρότυπα, μοναδικά τουριστικά προϊόντα.


Ο Κολινδρός έχει τις προϋποθέσεις:
• Ποικίλο φυσικό περιβάλλον εξαιρετικής ομορφιάς
• Εξαιρετικός πολιτισμικός και ιστορικός πλούτος
• Υφιστάμενη τουριστική υποδομή η οποία μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά και να υποστηρίξει προϊόντα εναλλακτικών μορφών τουρισμού όπως ο θρησκευτικός τουρισμός, ο ορεινός τουρισμός ο  Αθλητικός Τουρισμός ο Τουρισμός Υγείας και ο αγροτουρισμός. .
Χωρίς  τοπικιστικά χαρακτηριστικά που υποδουλώνουν την σκέψη και αρρωσταίνουν τις ανθρώπινες σχέσεις. Γιατί οι ειλικρινείς ανθρώπινες σχέσεις λειτουργούν σαν θερμοκήπιο για την παραγωγή νέων ιδεών. Και οι ιδέες αυτές είναι το πολύτιμο συστατικό στοιχείο του προγραμματισμού, της διεκδίκησης χρηματοδοτήσεων, του έργου, της ανάπτυξης και φυσικά της κοινωνικής δικαιοσύνης. 
Αυτό το πρόγραμμα θα το υλοποιήσουμε μαζί με τα στελέχη  και τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού μας, του Συνδυασμού Νίκης «Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ», που τους ευχαριστώ και έχω την τιμή και τη μεγάλη χαρά να σας παρουσιάσω.  
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΚΑΝΟΥ-ΜΠΑΡΜΠΑ ΖΗΝΟΒΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΑΚΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΜΟΥΧΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
ΜΠΑΤΣΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΑΠΑΚΕΙΠΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΤΟΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

ΤΣΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ