Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο Μήνυμα Βενέτη Χρήστου

Ευχαριστώ θερμά όσες/ους στήριξαν και υποστήριξαν τον αγώνα μου μέσα από τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας για τις Ευρωεκλογές. Έναν αγώνα που δίνω καθημερινά
εδώ και δυόμιση χρόνια -από οποιαδήποτε θεσμικό ρόλο - με πίστη και πολλή δύναμη ψυχής. 
Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν δικαίωσε τις προσπάθειές μας. Οι αποφάσεις του λαού όμως  στην λειτουργία της Δημοκρατίας είναι απόλυτα σεβαστές. Εύχομαι τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών να δικαιώσουν τις προσδοκίες του ελληνικού λαού για μια Ελλάδα πιο δυνατή, μια πατρίδα περήφανη  μέσα σε μια Ευρώπη σε κρίση θεσμική και οικονομική. 
Ιδιαίτερα επιθυμώ να ευχαριστήσω τους αγαπητούς συναγωνιστές στην Κατερίνη για τον σπουδαία προσπάθεια που κάνανε με ενθουσιασμό, ανιδιοτέλεια και αποτελεσματικότητα. Επίσης τους συμπατριώτες Κατερινιώτες που αγκάλιασαν με ιδιαίτερη εκτίμηση και θέρμη αυτήν την προσπάθεια. Ως αποτέλεσμα ήταν ο Δήμος Κατερίνης να είναι στις υψηλότερες  θέσεις σε όλη την Ελλάδα, όσον αφορά στο ποσοστό του κόμματος. 
Και πάλι σας ευχαριστώ όλους και εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά υγεία και ένα  καλύτερο αύριο. 
Στην ευλογημένη αυτή χώρα που ζούμε αξίζουμε ένα πολύ καλύτερο αύριο. Είθε  να βρεθούν εκείνοι οι ικανοί και αδιάφθοροι ηγέτες να οδηγήσουν τον περήφανο λαό μας μπροστά, ψηλά στις κορυφές του Ολύμπου. 


Χρήστος Βενέτης

​Πρόεδρος Περιφεριακής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας
Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας​