Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Σαρώνει στην Πιερία η Βούλα Σιώκα με το Παναθηναϊκό Κίνημα

Το Παναθηναϊκό Κίνημα είναι πολιτικό σχήμα, το οποίο δημιουργήθηκε από φιλάθλους του Παναθηναϊκού που προέρχονται από όλα τα ιδεολογικά ρεύματα. Βασικό κίνητρο για την
ίδρυσή του ήταν η συνειδητοποίηση ότι "δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα από τους επαγγελματίες πολιτικούς, οι οποίοι, άλλωστε, έφεραν την πατρίδα μας στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα και η πεποίθηση ότι μόνο αν πάρουμε την τύχη μας στα δικά μας χέρια κατανοώντας πόση δύναμη έχουμε, θα μπορέσουμε να αλλάξουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο" όπως αναφέρουν στο καταστατικό τους.
Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το Παναθηναϊκό Κίνημα από την Πιερία είναι Βούλα (Παρασκευή) Σιώκα, από τους Νέους Πόρους, η οποία καθημερινά έρχεται σε επικοινωνία με τους φίλους της ομάδας σε όλη την Πιερία. Σήμερα το πρωί είχαν σειρά οι φίλοι του Παναθηναϊκού της Κατερίνης οι οποίοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην υποψήφια Ευρωβουλευτή από το νομό μας. Ο αντιδήμαρχος Κατερίνης Λάζος Ντόντης, οι δικηγόροι Παύλος Κουτσαλής και Γιώργος Δίντσης, ο δημοσιογράφος Λευτέρης Μωυσιάδης και ο Νίκος Πολυχρονιάδης.  
Κίνητρο της ίδρυσης του Παναθηναϊκού Κινήματος ήταν:
Η προστασία και την ανάδειξη των συμφερόντων του Συλλόγου στους θεσμούς και τα όργανα, εκεί δηλαδή όπου συστηματικά μέχρι τώρα κακοποιούνταν.
Η λύση του γηπεδικού θέματος του Παναθηναϊκού με την παραμονή του στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και στη συνέχεια με την κατασκευή σύγχρονου γηπέδου, αντάξιου του μεγέθους και της ιστορίας του στον ίδιο χώρο και
Η παρέμβασή μας ως ενεργών πολιτών στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα.
Το Παναθηναϊκό Κίνημα δεν είναι άλλο ένα κόμμα που ήρθε να προστεθεί στην πληθώρα αυτών που δημιουργήθηκαν λόγω της κρίσης και των μνημονίων. Έρχεται να δώσει απαντήσεις στα διαχρονικά και εγκληματικά λάθη που μας οδήγησαν εδώ, με γνώμονα και κοινή βάση τα Παναθηναϊκά ιδεώδη. Μεταξύ άλλων, αυτά της υγιούς άμιλλας, της αξιοκρατίας, της προσφοράς στην κοινωνία και της αλληλεγγύης. Ανεξάρτητα από πολιτικούς, φυλετικούς, θρησκευτικούς και άλλους διαχωρισμούς.
Εκτός από την κάθοδό μας στις δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Αθηναίων και ύστερα από γενική απαίτηση όσων μας παρακολουθούν και μας εμπιστεύονται σε όλη την Ελλάδα, αποφασίσαμε τη συμμετοχή μας και στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου 2014.
Γιατί συμμετέχει το Παναθηναϊκό Κίνημα στις ευρωεκλογές;
Εκτός από την ψήφο σου, που αυτή γυρεύουν όλοι τάζοντας τα πάντα, εμείς κατεβαίνουμε στις ευρωεκλογές για να δώσουμε την ευκαιρία στους φίλους εκτός Δήμου Αθηναίων να εκφραστούν και να δράσουν πολιτικά, χωρίς να τάζουμε τίποτα αλλά με την Παναθηναϊκή υπόσχεση ότι θα παλέψουμε για τα εξής:
να αναδείξουμε τις θέσεις μας για τα τεκταινόμενα στην Ευρώπη, τα οποία επηρεάζουν άμεσα τη χώρα μας και τη ζωή του καθενός από εμάς. Οι ευρωεκλογές δεν είναι απλά μια ψήφος διαμαρτυρίας, έχουν πολιτική σημασία. Δεν μπορεί να ψηφίζεις ανεύθυνα ή να απέχεις και μετά να μιλάς για το Διευθυντήριο των Βρυξελλών. Η πολιτική σημασία μάλιστα ειδικά των ευρωεκλογών του Μαΐου του 2014 γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, καθώς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που θα εκλεγεί, θα εκλέξει άμεσα τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Δηλαδή αυτόν που θα δίνει τον τόνο στην οικονομική και κοινωνική πολιτική που θα ακολουθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση για την επόμενη πενταετία.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

katerini-news.gr