Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του υποψήφιου Ευρωβουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Καθηγητή Θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης Νότη Μαριά, στη Θεσσαλονίκη.

Χθες επισκέφθηκε το Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, επικεφαλής κλιμακίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, διένειμε προεκλογικό υλικό, συζήτησε με συνταξιούχους στην πλατεία των Αμπελοκήπων, συναντήθηκε με εμπόρους και πολίτες της περιοχής και τέλος επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Κυριλλίδη και συναντήθηκε με τον υποψήφιο Δήμαρχο και στελέχη της Ανεξάρτητης Δημοτικής του Παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ».
Στη συνέχεια ο Νότης Μαριάς επισκέφθηκε το εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου μαζί με μέλη και στελέχη των ΑΝΕΛ διένειμαν εκλογικό υλικό ενόψει και της χθεσινής ομιλίας του Πάνου Καμμένου στη Θεσσαλονίκη.
Επίσης ο Νότης Μαριάς συναντήθηκε με τον υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης γνωστό καλαθοσφαιριστή Χάρη Παπαγεωργίου και αντάλλαξαν απόψεις για τα προβλήματα της πόλης. Ακολούθησε συνάντηση του Νότη Μαριά με στελέχη της Ανεξάρτητης Κίνησης Ενεργών Πολιτών του Χάρη Παπαγεωργίου στο κεντρικό εκλογικό κέντρο της Κίνησης.
Τέλος ο Νότης Μαριάς συμμετείχε στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Πάνου Καμμένου στη Θεσσαλονίκη και στην παρουσίαση των υποψηφίων Ευρωβουλευτών του Κινήματος.
Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης-ομιλίας του Πάνου Καμμένου ο Νότης Μαριάς έγινε δεκτός με θερμή υποδοχή και συζήτησε με φίλους και στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Θεσσαλονίκης.