Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΟΛΥΖΟ

Αγαπητέ Βαγγέλη,
  λυπάμαι ειλικρινά που μια παράγραφος του κειμένου μου μεγέθους πέντε γραμμών που ασκεί στοιχειώδη πολιτική κριτική - κριτική που σταθερά διατυπώνω τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια στα πεπραγμένα της δημοτικής διοίκησης , πάντα καλοπροαίρετα   και
στα αρμόδια όργανα  (δημοτικό συμβούλιο και οικονομική επιτροπή)-, σε ανάγκασε να ξοδέψεις  κόπο και φαιά ουσία για να με κατηγορήσεις ως ψεύτη, κακόπιστο, απαράδεκτο και εμπαθή.
 Η λίστα των έργων που επέλεξες να αναρτήσεις είναι όντως εντυπωσιακή, είτε πρόκειται για έργα που οι μελέτες τους εκπονήθηκαν και προτάθηκαν για ένταξη από προκατόχους σου, είτε τα ωρίμασες εσύ, είτε είναι έργα που δεν έχουν ακόμη ενταχθεί!
      Με τόσο σημαντικό έργο είναι απώλεια για το δήμο μας που επέλεξες να μην είσαι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος. Είμαι βέβαιος ότι οι συμπολίτες μας θα σε επέλεγαν παμψηφεί, ώστε να σου δοθεί η δυνατότητα να το συνεχίσεις προς όφελος όλων μας.
      Όσο για τις κρίσεις σου περί της «υπεροψίας και ανασφάλειας» που με διακατέχουν, με βρίσκεις απροετοίμαστο να σου απαντήσω γιατί μέχρι τώρα δημόσια και κατ’ ιδίαν  άλλα μου έλεγες ή δεν θυμάμαι καλά;

Υ.Γ. Σε ευχαριστώ ιδιαίτερα για το «προς γνώση αλλά και…». Αποτελεί για μένα πολύτιμο εκλογικό δώρο. Στο ζήτημα αυτό δεν πρόκειται να επανέλθω.


                                                                                      Αυγουστίνος Ανδρικόπουλος