Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ας τους εξαφανίσουμε!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... my-pillow-book
Τουλάχιστον έκθετος, σύμφωνα με δημοσίευμα, φέρεται πλέον ο παρασυνταγματολόγος που παριστάνει τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης των Ολετήρων, αυτός που ως μοιραίος υπουργός Οικονομικών της Παπαδημοκρατίας υπονόμευσε τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών και του ελληνικού Δημοσίου.
Όπως υποστηρίζει το koutipandoras.gr φέρνοντας στη δημοσιότητα σχετικά έγγραφα, ο παρασυνταγματολόγος με την ψυχογενή βουλιμία για εξουσία που μας έχει καθίσει χωρίς την παραμικρή νομιμοποίηση στον σβέρκο, ως υπουργός των Οικονομικών αλώνιζε και ήταν αυτός που πήρε την απόφαση να εντάξει την πτωχευτική διαδικασία της Ψωροκώσταινας, στο Αγγλικό Δίκαιο. Το έκανε όχι μόνον χωρίς να έχει εξασφαλίσει 180 ψήφους στη Βουλή, αλλά έχοντας και πλήρη επίγνωση ότι με την πράξη αυτή υπονόμευσε την ανεξαρτησία της χώρας και υποθήκευσε τα περιουσιακά μας στοιχεία, δημόσια και ιδιωτικά. 

Το έπραξε, παρά τις αντίθετες προτάσεις αμερικανικής εταιρείας που το ελληνικό Δημόσιο είχε προσλάβει και ακριβοπληρώσει ως σύμβουλο, προκειμένου να εξασφαλιστούν τα ελληνικά συμφέροντα.

Η αμερικανική εταιρεία Cleary Gottlieb Steen and Hamilton, στις 4 Αυγούστου 2011, παρατηρεί ότι πάνω από το 93% των ελληνικών ομολόγων διέπονταν τότε από το ελληνικό δίκαιο και ως εκ τούτου γνωματεύει με βεβαιότητα, ότι αυτό το καθεστώς θα ήταν που θα είχε επιλεγεί, αν εκείνη την εποχή είχε γίνει στοιχειώδης διαπραγμάτευση. 

Ατυχώς, ο χονδρός παρασυνταγματολόγος, ερήμην μας, εμπαινόβγαινε ανενόχλητος και ποιος ξέρει για ποιους λόγους, δρομολόγησε το θλιβερό P.S.I., αυτήν την περιβόητη επιλεκτική χρεοκοπία, ή με άλλα σωστότερα λόγια, αυτήν την καταλήστευση των δημόσιων πόρων!

Εξασφαλίστηκαν έτσι τα συμφέροντα κάποιων ιδιωτών επενδυτών εις βάρος του ελληνικού δημοσίου συμφέροντος και αποδείχθηκε από τα πράγματα –διότι δεν κρύβονται αυτά για πολύ- και από την εξέλιξη των χρηματοοικονομικών μεγεθών, ότι αυτή η επιλεκτική χρεοκοπία και το περιβόητο P.S.I. που τη συνόδευσε, ήταν ένα οργανωμένο έγκλημα, ένα σχέδιο κάλυψης των εκτεθειμένων θεσμικών δανειστών στο ελληνικό δημόσιο χρέος. 


 Διαβάστε τη συνέχεια εδώ