Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Απάντηση του Συλλόγου Τριτέκνων στην δήλωση του κ. Χιονίδη

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Δ.Σ  του Συλλόγου Τριτέκνων Πιερίας "Όλυμπος"
Το Δ.Σ του συλλόγου Τριτέκνων Πιερίας ''Ολυμπος" νοιώθει την υποχρέωση να ενημερώσει τα μέλη του μετά την χθεσινή δήλωση του κ. Χιονίδη στην εκπομπή "Πέριξ" της κυρίας Βιβής Ανδρίτσου στο TV100 την Δευτέρα 12/5, ότι η απάντηση της Οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης  στο υπ αριθμ.αίτημα 91771/12-12-2013 του Συλλόγου μας (αίτημα μείωσης δημοτικών τελών και τελών ύδρευσης και καθαριότητας) έχει ως εξής:

1) Όσο αφορά το τέλος καθαριότητας και φωτισμού , η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου , λαμβάνεται τον μήνα Οκτώβριο, κοινοποιείται στην ΔΕΗ μέχρι 30 Νοεμβρίου έκαστου έτους. Ο δε οριζόμενος σε αυτήν , συντελεστής ισχύει από 1ης του μηνός Ιανουαρίου του επόμενου έτους για ένα η περισσότερα ημερολογιακά έτη , οριζόμενα σε αυτήν την ίδια απόφαση (άρθρο 1 παρ. 2 Ν.25/75)
Σύμφωνα με την αριθμ. απόφαση 568/2013 έγινε ο καθορισμός τελών καθαριότητας -φωτισμού και φόρου του άρθρου 10 του Ν. 1080 στο Δήμο Κατερίνης. για το έτος 2014
2) Όσο αφορά το αίτημα σας για μείωση τελών για την ύδρευση και την αποχέτευση όπως απευθυνθείτε στην αρμόδια υπηρεσία της ΔΕΥΑ Κατερίνης.
(Ο Σύλλογος  κατέθεσε αίτημα στην ΔΕΥΑ Κατερίνης χωρίς ακόμη να πάρει απάντηση)
.
Συνεπώς η δήλωση του κ. Χιονίδη ότι " από φέτος (2014) ισχύει η έκπτωση και για σας" δεν υφίσταται.
                                       Με εκτίμηση
               Τ ο   Δ.Σ  του Συλλόγου Τριτέκνων Πιερίας "Όλυμπος"