Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Με διοργανώτρια την Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ Η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ε.Π.Σ.ΠΙΕΡΙΑΣ
     Για δεύτερη συνεχή χρονιά η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αναθέτει στην ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ τη φιλοξενία και διοργάνωση της τελικής φάσης του κυπέλλου γυναικών ποδοσφαίρου περιόδου 2013-2014.
     Στην ημιτελική φάση προκρίθηκαν η περυσινή τροπαιούχος ομάδα του ΠΑΟΚ, η αντίστοιχη φιναλίστ ομάδα των Ελπίδων Καρδίτσας 94 καθώς και οι Αμαζόνες Δράμας και Τρίκαλα 2011.
     Οι συναντήσεις της ημιτελικής φάσης και ο τελικός θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο της Ε.Π.Σ. Πιερίας ( περιοχή Νέας Εφέσου).
     Συγκεκριμένα για τους ημιτελικούς θα αγωνισθούν την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 στις 4:00 μ.μ. ΤΡΙΚΑΛΑ 2011-ΠΑΟΚ και στις 6:30 μ.μ. ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 94-ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ.
     Οι νικητές των ημιτελικών θα διεκδικήσουν το τρόπαιο της κυπελλούχου ομάδας γυναικών, στον τελικό αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 στις 8:15 μ.μ.
     Στο φετινό θεσμό συμμετείχαν 24 ομάδες των κατηγοριών Α΄ και Β΄ του γυναικείου ποδοσφαίρου.
     Στον περυσινό τελικό του κυπέλλου γυναικών που φιλοξενήθηκε στο ίδιο γήπεδο της Ε.Π.Σ. Πιερίας, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με σκορ 1-0 ( στην παράταση ) επί των Ελπίδων Καρδίτσας 94.
     Οι διοργανωτές καλούν την φίλαθλη Πιερία να ενισχύσει με την παρουσία της τις αγωνιστικές προσπάθειες των τεσσάρων φιναλίστ.