Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Η Νιόβη Παυλίδου σε ανοιχτή συγκέντρωση στις Σέρρες

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... “Πολίτες Μπροστά” Νιόβη Παυλίδου
Νιόβη Παυλίδου: «Χτίσαμε» μία μικρή κοινότητα πολιτών

«Η ανεξαρτησία και η πολυσυλλεκτικότητα του σχήματος που επιχειρήσαμε με τον συνδυασμό «Πολίτες Μπροστά» αντικατοπτρίζεται απόλυτα στα ψηφοδέλτιά μας.
Ένας «καθρέφτης» αυτής της φιλοσοφίας, την οποία στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή, είναι και η σύνθεση που καταφέραμε να δημιουργήσουμε στις Σέρρες. «Χτίσαμε» μία μικρή κοινότητα πολιτών που θα έχει μέλλον».
Το μήνυμα αυτό έστειλε, χθες βράδυ από τις Σέρρες, η επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες Μπροστά» Νιόβη Παυλίδου μιλώντας σε ανοικτή συγκέντρωση στην πλατεία Κρονίου. Η κα Παυλίδου παρουσίασε επίσημα τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Σερρών Χρήστο Βουλγαρίδη καθώς επίσης και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού Θωμά Ανδρεάδη, Βασιλική Βάκα, Απόστολο Γεωργιάδη, Θωμά Γεροτζιάφα, Αθανάσιο Λαγουδά, Χρήστο Λάσπα, Αριστείδη- Στυλιανό Μοσχούδη, Ελένη Μουχταρίδου, Κωνσταντίνο Οικονόμου, Πολύκαρπο Τομπουλίδη και Γεωργία (Γιούλη) Τουτζιάρη.
Νωρίτερα, η κα Παυλίδου επισκέφθηκε τα εκλογικά κέντρα των δύο υποψήφιων δημάρχων στην Ηράκλεια, ενώ ξεναγήθηκε και στη λίμνη Κερκίνη όπου συναντήθηκε με τοπικούς παραγωγούς και καταστηματάρχες.
Στη συνέχεια η υποψήφια Περιφερειάρχις για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Νιόβη Παυλίδου έκανε επίσκεψη στην επιχείρηση Μπόρα, μία καινοτόμα και εξαγωγική εταιρία η οποία παράγει βουβαλίσιο κρέας και τα παράγωγά του τροφοδοτώντας την ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά με τα προϊόντα της.
Η κα Παυλίδου επισκέφθηκε ακόμη τα Πορόια όπου συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τα οποία επικέντρωσαν στο ελλιπές οδικό δίκτυο, στις συγκοινωνίες και στα θέματα υγείας.