Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΤΟ ΚΙΤΡΟΣ ΕΔΩΣΕ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΖΑ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ
 Μήνυμα μεγάλης νίκης στις 18 Μαΐου έδωσαν οι κάτοικοι του Κίτρους στην μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του Συνδυασμού Νίκης «Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ» και του Υποψηφίου Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού Παναγιώτη Καζά.. Η νίκη του
συνδυασμού μας στις 18 Μαΐου πρόκειται να είναι μεγάλη κι η αλλαγή στο Δήμο ιστορική, τόνισε στην έναρξη της ομιλίας ο κ. Παναγιώτης Καζάς.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, αφού περιέγραψε το όραμα του, για ένα Δήμο με Δημοκρατικές λειτουργίες που θα σέβεται και θα εξυπηρετεί τους Δημότες και τις ανάγκες τους, μέσα από τους βασικούς άξονες ενός ρεαλιστικού προγράμματος αναφέρθηκε εκτενώς και στις προγραμματικές δεσμεύσεις του Συνδυασμού «Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ» για όλους τους τομείς ανάπτυξης του Δήμου εστιάζοντας στη Διοίκηση, στην πρόνοια, στην απασχόληση, στην Παιδεία και στη διαχείριση της καθημερινότητας.
Με διαφάνεια, με δικαιοσύνη, με ίσες ευκαιρίες και ισόρροπη ανάπτυξη.
Μεγαλύτερη έμφαση θα πρέπει να δοθεί στη γεωργία, διότι είναι η μεγαλύτερη πηγή εισοδήματος του τόπου μας συνέχισε ο κ. Καζάς.
Ειδικότερα αναφέρθηκε στους νέους αγρότες και στη δυναμική της νέας γενιάς, που αξίζει πολλά αλλά δυστυχώς δεν βοηθιέται και δεν ανταμείβεται όπως πρέπει. Εμείς πιστεύουμε στις ικανότητες και στη δημιουργικότητα των νέων ανθρώπων.
Στόχος μας η δημιουργία εταιρικής ταυτότητας των προϊόντων της Βόρειας Πιερίας για να αναβαθμίσουμε τα προϊόντα της Βόρειας Πιερίας και να τα καθιστά κέντρο αναφοράς στην Ελλάδα και γιατί όχι και στην Ευρώπη.
Είμαστε έτοιμοι και δέσμευσή μας είναι να αγωνιστούμε για να δώσουμε μάχες και λύσεις, μέσω του ΕΣΠΑ του Leader και της Νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής για έργα που θα ωφελήσουν την επιχειρηματικότητα αλλά και την ίδια την περιοχή μας.
Παρουσίασε τις προτάσεις του συνδυασμού για τα προβλήματα ζωτικής σημασίας που απασχολούν την Δημοτική Ενότητα Πύδνας, όπως είναι η ύδρευση, η αποχέτευση και το αρδευτικό δίκτυο της περιοχής, αναφέρθηκε στις υποδομές και κυρίως στην άμεση ανάγκη εκτέλεσης νέων έργων πνοής και τις επιβεβλημένες παρεμβάσεις στον τρόπο διοίκησης του Δήμου.
Όχι χαμένες ευκαιρίες, για την Βόρεια Πιερία.
Τελειώνοντας την ομιλία του ο κ. Παναγιώτης Καζάς, ζήτησε και πήρε το λόγο ο πρώην πρόεδρος της κοινότητας Κίτρους και νυν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Πύδνας της ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ κ. Πυργίδης, ο οποίος θέλησε να κάνει μια υπενθύμιση στους συμπολίτες του για το ποιος είναι ο κ. Λαγδάρης, το τι έκανε και τι δεν έκανε όλα αυτά τα χρόνια

«Άνθρωπος του ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι ο κ. Λαγδάρης» είπε ο κ. Πυργίδης και μάλιστα πέρασε και από την θέση του γραμματέα. Επισης τονισε τα εξης: «πολλά θα μπορούσε να κάνει και να βοηθήσει τον τόπο του και όχι μόνο δεν έκανε, αλλά στάθηκε εμπόδιο, σε πολλά έργα υποδομής όπως ο κόμβος του Κίτρους, τα οικόπεδα στις Αλυκές Κίτρους και σε πολλά άλλα τότε που η Ελλάδα ήταν ένα εργοτάξιο ο Κ. Λαγδάρης κρατούσε την περιοχή υποβαθμισμένη»  Αυτά και πολλά άλλα είπε ο κ. Πυργίδης, χαρακτηριστικά είπε θα μπορούσε να μιλά μέρες για το τι δεν έκανε ο κ. Ε. Λαγδάρης. μέχρι σήμερα.