Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ο Δ.Γερμασόγειας Κύπρου τίμησε τον δήμαρχο Δίου-Ολύμπου Γ.Παπαθανασίου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Δ.Δίου-Ολύμπου
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΕΤΗΣΙΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ»
Ο δήμος Γερμασόγειας Κύπρου τίμησε τον Γ.Παπαθανασίου
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ


Για την πολύχρονη προσφορά του στην Αυτοδιοίκηση και ευρύτερα στα κοινά τιμήθηκε ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Γιώργος Παπαθανασίου κατά τη διάρκεια των ετήσιων εκδηλώσεων «Ανθεστήρια» που πραγματοποίησε ο δήμος Γερμασόγειας Κύπρου.
Την πλακέτα στον κ. Παπαθανασίου επέδωσε ο δήμαρχος Γερμασόγειας, Ανδρέας Γαβριηλίδης, στα εγκαίνια των «Ανθεστηρίων» που πραγματοποιήθηκαν με την παρουσία του αναπληρωτή κυβερνητικού εκπροσώπου, των πρέσβεων Ρωσίας, Ελλάδας, Σερβίας και Ουκρανίας, δημάρχων, προέδρων κοινοτήτων και πλήθους πολιτών.
ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Κατά το διήμερο, στον μεγάλο χώρο στάθμευσης της κοίτης του ποταμού λειτούργησαν εκθέσεις αλλά και λαϊκή αγορά λουλουδιών, με πολλές άλλες παράλληλες δραστηριότητες.
Στα πλαίσια των θεματικών δραστηριοτήτων λειτούργησαν επίσης περίπτερα αγγειοπλαστικής, καλαθοπλεκτικής και άλλων παραδοσιακών επαγγελμάτων, όπου οι παραδοσιακοί τεχνίτες έκαναν επίδειξη της τέχνης τους και πωλούν προϊόντα τους.
Στο πλαίσιο δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών λειτούργησαν χώροι ζωγραφικής και αγγειοπλαστικής ενώ το καφενείο και άλλα ανάλογα περίπτερα έδωσαν στον επισκέπτη την ευκαιρία να δοκιμάσει παραδοσιακά ποτά και γλυκίσματα.