Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Το ΚΚΕ της Ελλάδος , το Κ.Κ.Ε της Πιερίας και οι δημοτικές εκλογές στον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Φρίξο
Όλοι στον Δήμο Πύδνας–Κολινδρού γνωρίζουμε το ΚΚΕ, (Κουμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος), την πολιτική του πορεία, την ιδεολογία του και για τα  όσα  ενέχεται τα λεγόμενα δύσκολα χρόνια.
Έχει, ως πολιτικός οργανισμός, κριθεί ιστορικά και δεν χρειάζεται εκτενέστερη αναφορά σ΄αυτό.
Αυτό που δεν γνωρίζουμε , ως δημότες, ή  μάλλον γνωρίζουμε και δεν το ομολογούμε δημόσια αλλά το σιγοψιθυρίζουμε  στα καφενεία είναι ένα άλλο Κ.Κ..Ε. Είναι το Κ.Κ.Ε  του Νομού Πιερίας το οποίο κινεί παρασκηνιακά  για πολλά χρόνια τα νήματα των δημοτικών εκλογών, ειδικά στον δήμο μας , σφραγίζοντας με τις υπόγειες-υστερόβουλες και εγωκεντρικές –ατομοκεντρικές ενέργειές του  την οπισθοδρόμηση που βιώνουμε εδώ και τόσα χρόνια.
Ο Δήμος της βόρειας Πιερίας σε κάθε εκλογική αναμέτρηση «σώζεται από  κάποιες υποψηφιότητες»,  μαγειρεμένες και «χρησμένες-ευλογημένες» από τα πρόσωπα που ονομάζω ως Κ.Κ.Ε της Πιερίας.
Αυτοί οι υποψήφιοι υποχρεώνονται να  πειθαρχούν στις σκοτεινές ιδιοτελείς αποφάσεις του αποκαλούμενου Κ.Κ.Ε της Πιερίας και εγκλωβίζονται  σε συμπεριφορές–πράξεις ή παραλείψεις που βλάπτουν την πορεία του δήμου και το κοινωνικό συμφέρον.
Αυτό το ΚΚΕ λοιπόν ονομάζεται Κωνσταντόπουλος-Κουκοδήμος-Ευάγγελος (Πολύζος) .
Όλοι γνωρίζουμε τις συνέπειες των ιδιοτελών  εσωκομματικών συγκρούσεων των αναφερομένων «πολιτικών». Για πολλές τετραετίες τώρα βιώνουμε την οπισθοδρόμηση του δήμου μας ο οποίος , λόγω της  γεωγραφικής θέσεώς του, θάπρεπε να είναι πανελλαδικό πρότυπο.
Μήπως ήλθε η ώρα  λοιπόν να στείλουμε αυτό το Κ.Κ.Ε της Πιερίας στο χρονοντούλαπο της πολιτικής ιστορίας?

Φρίξος Φρίξου

Ένας προβληματισμένος και αηδιασμένος  από τις  τελευταίες εκλογικές  διαδικασίες συνδημότης σας!