Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Απάντηση Νιόβης Παυλίδου στην ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....“Πολίτες Μπροστά” Νιόβη Παυλίδου
Ανακοίνωση- απάντηση της επικεφαλής του συνδυασμού “Πολίτες Μπροστά” Νιόβης Παυλίδου στη ΔΗΜΑΡ που, για μιά ακόμη φορά, βιάστηκε να βγάλει συμπεράσματα:


Όσο κι αν η ΔΗΜΑΡ δεν θέλει να το αποδεχθεί, ο συνδυασμός “Πολίτες Μπροστά” έχει στο ψηφοδέλτιό του πολλούς υποψήφιους προερχόμενους από τη Δημοκρατική Αριστερά, όπως για παράδειγμα την Ιωάννα Αβραμίδου, δεύτερη σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ Θεσσαλονίκης στις τελευταίες εθνικές εκλογές. Υπάρχουν επίσης πολλά στελέχη,  όπως ο Σπύρος Στεκούλης και η Δωροθέα Κοντελετζίδου , υποψήφιοι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και αυτοί στις προηγούμενες εκλογές, ο Σταύρος Γκουγκουλούδης αλλά και ο Νίκος Παπαμίχος από τον ευρύτερο χώρο της ανανεωτικής αριστεράς. Η επιλογή τους να στηρίξουν το ανεξάρτητο, αυτοδιοικητικό, μεταρρυθμιστικό μας ψηφοδέλτιο προφανώς δεν είναι άσχετη με την επιλογή της ΔΗΜΑΡ να ταχθεί πίσω από τον κ. Μπόλαρη, ο οποίος, αν και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, απουσίαζε συστηματικά από τις συνεδριάσεις του, αφήνοντας ανενόχλητους Ψωμιάδη και Τζιτζικώστα να χρησιμοποιούν την περιφέρεια για προσωπικά και πολιτικά οφέλη. Ο κ. Μπόλαρης προτίμησε να βρίσκεται στη Βουλή για να ψηφίζει τα ….μνημόνια, τα οποία τώρα που κινδυνεύει να μείνει χωρίς πολιτικό ρόλο καταδικάζει. Ο κόσμος της ΔΗΜΑΡ είναι αρκετά έντιμος ώστε να μην αποδεχθεί τέτοιους τυχοδιωκτισμούς.

Όσο για τη μη αναφορά στη στήριξη του ΠΑΣΟΚ κατά τη συνέντευξή μου στο ΣΚΑΙ, οφείλεται καθαρά σε ανθρώπινη παράλειψη λόγω πίεσης χρόνου και τεχνικών προβλημάτων επικοινωνίας, κάτι που φαίνεται και στο video της συνέντευξης. Άλλωστε, όσοι παρακολούθησαν, λίγο αργότερα, τις συνεντεύξεις μου στην τηλεόραση του ALPHA και το ραδιόφωνο του Focus θα άκουσαν πολύ καθαρά ότι και το ΠΑΣΟΚ και η κεντροαριστερά στηρίζουν την προσπάθειά μας και δεν το κρύβουμε. Είναι γνωστό ότι στο ψηφοδέλτιό τους οι “Πολίτες Μπροστά” περιλαμβάνουν ενεργούς πολίτες του ΠΑΣΟΚ, της ανανεωτικής αριστεράς και του μεταρρυθμιστικού κέντρου. Είμαστε βέβαιοι ότι οι “Πολίτες Μπροστά” ανταποκρίνονται στην αγωνία των δημοκρατικών και προοδευτικών πολιτών για μια νέα πορεία της  Περιφέρειας”.