Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Δυναμική στήριξη της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών και στο Κίτρος

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία
Δυναμική στήριξη της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών και στο Κίτρος
Βαγγέλης Λαγδάρης: «Θέτουμε τον Δήμο στην υπηρεσία του πολίτη, ικανό να παράγει έργα πνοής»


Συνεχίζονται οι μαζικές συγκεντρώσεις της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία, με το Κίτρος να έχει την τιμητική του το βράδυ της Τετάρτης. Σε μια ομιλία όπου ο Βαγγέλης Λαγδάρης καταχειροκροτήθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, ο κόσμος έδειξε ότι έχει αποφασίσει οριστικά να συστρατευθεί στο πλευρό του και να στηρίξει μια ενωτική δημοτική αρχή που θα βγάλει τον τόπο από το αδιέξοδο της κρίσης.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού δήλωσε με αποφασιστικότητα ότι η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών έχει σχεδιασμό να στήσει την διοικητική μηχανή του Δήμου έτσι ώστε «να είναι λειτουργική και σε θέση να παράγει έργο πνοής, ωριμάζοντας μελέτες για μεγάλα έργα, που θα δώσουν ώθηση στην τοπική οικονομία. Μόνο έτσι θα βγει ο τόπος από το αδιέξοδο της κρίσης».
Ο Βαγγέλης Λαγδάρης ξεκαθάρισε ότι η βασική έγνοια του συνδυασμού είναι να υπηρετήσει καλύτερα του δημότες, δίνοντας τέρμα στον λαϊκισμό. Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μια σειρά έργων για την περιοχή του Κίτρους, όπως το αρδευτικό έργο στον Καλόγερο, αξιοποίηση υπαρχόντων γεωτρήσεων αλλά και κατασκευή, την αποχέτευση, όπου η μελέτη είχε γίνει επί δημαρχίας του στο Δήμο Πύδνας, μια μελέτη οδοσήμανσης, αλλά και την διευθέτηση ιδιοκτησιακών εκκρεμοτήτων εκτάσεων του Δήμου.
Αναφέρθηκαν επίσης και ζητήματα της ευρύτερης πολιτικής που θα χαράξει η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία, με στόχους πέρα από την λειτουργία Γραφείου Αγροτικής και Αλιευτικής Ανάπτυξης, που αποτελεί άμεση ανάγκη του συνόλου του Δήμου. Το πρόγραμμα προβλέπει μελέτη και κατασκευή ιαματικού-θεραπευτικού κέντρου στις Αλυκές και ίδρυση φορέα για την καλύτερη αξιοποίηση των Αλυκών. Ακόμα, θα εκπονηθεί μελέτη για την κατασκευή των υποδομών των λιμανιών Κίτρους και Μεθώνης.
«Τα μέλη του συνδυασμού μας είναι προσηλωμένα στο στόχο μας: Αυτές οι εκλογές να σημάνουν την αρχή μιας νέας εποχής για το Δήμο Πύδνας-Κολινδρού. Κανένας δημότης δεν περισσεύει, αντίθετα οι δυνάμεις όλων μας είναι απαραίτητες για να απαντήσουμε στις προκλήσεις των καιρών και να δώσουμε στη Βόρεια Πιερία την προοπτική που της αξίζει. Ο τόπος μας αξίζει περισσότερα και έχει δυνατότητες για ένα καλύτερο αύριο!»