Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Ηλιάδης Φίλιππος: Αν δεν πας να ψηφίσεις να μην ξανά γκρινιάξεις ! ! !

Η αποχή σου... ΣΥΝΕΝΟΧΗ...

Τα τελευταία χρόνια ο νικητής κάθε εκλογικής αναμέτρησης είναι η αποχή. Φίλε μου ψηφοφόρε, κάτι έχεις παρεξηγήσει.

Κάπου μπερδεύτηκες. Είδες την αποχή ως λύση, ως τον μόνο

δρόμο. Λάθος!

Αν απέχεις, αν δεν πας να ψηφίσεις, έχεις αντιληφθεί ότι κάποιοι άλλοι θα αποφασίσουν για ‘σένα;

Κι επειδή θα....

είναι κι άλλοι σαν εσένα που δεν θα πάνε να ψηφίσουν, το αποτέλεσμα της κάλπης θα είναι αποτέλεσμα μειοψηφίας. Οι δικαιολογίες που δεν ψηφίζεις διάφορες: «βαριέμαι, κάνει ζέστη, ευκαιρία να πάω για μπάνιο, δεν ξέρω πού ψηφίζω.. πού να τρέχω τώρα, όλοι ίδιοι είναι…» 

Αν είχες συνειδητοποιήσει τη δύναμη που έχει η ψήφος σου, θα είχες ενημερωθεί για τους συνδυασμούς που «κατεβαίνουν» στην Κατερίνη και  ίσως σε κάποιον διέκρινες κάτι διαφορετικό και δεν θα τον τσουβάλιαζες με τους πολλούς, που ναι, οι περισσότεροι ίδιοι είνα.

Σκέφτηκες ποτέ ότι με την αποχή σου δεν τους τιμωρείς;
Σκέφτηκες ότι με την αποχή σου τους δίνεις δύναμη να συνεχίσουν να σε κοροϊδεύουν, να σε απαξιώνουν, να σε πατάνε, να κάνουν ό,τι θέλουν;
Σκέφτηκες ότι αν αυτό το –σχεδόν- 40% της αποχής των εκλογών του 2012 μοιράζονταν σε ψήφους ίσως άλλαζε το αποτέλεσμα;

Αν τίποτα από τα παραπάνω δεν σε πείθει να ξεκολλήσεις από τον καναπέ σου ή την ξαπλώστρα της παραλίας και να πας μέχρι το εκλογικό τμήμα και να ψηφίσεις, την επόμενη φορά που θα ακούσεις για αυξήσεις στα δημοτικά τέλη, πόλη παρατημένη, βρώμικη ή σκοτεινή, μεγάλη καθυστέρηση στην εξυπηρέτησή σου στις υπηρεσίες των δήμων ή της νομαρχίας λόγω έλλειψης προσωπικού, θα σε παρακαλούσα, μάλλον απαιτώ, ΝΑ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕΙΣ.
 Δεν έχεις δικαίωμα να γκρινιάζεις και να απαιτείς, γιατί όταν είχες την επιλογή να αλλάξεις κάτι, να πεις την γνώμη σου με την ψήφο σου.. εσύ έπινες φραπέ !

Ηλιάδης Φιλιππος
Υπ. Δημ. Σύμβουλος με την "Νέα Εποχή"