Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Στο στόχαστρο των ΠΑΟ και Ολυμπιακού ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗΣ

Θέλει αστεράκια ο Παναθηναϊκός; Ορίστε!
Οι «πράσινοι» έχουν... εξαπολύσει κυνηγητό για να προετοιμάσουν το «αύριο» και έχουν στο μάτι τέσσερα νεαρά παιδιά που αποτελούν τον κορμό των μικρών εθνικών ομάδων!
Παιδιά που δεν μπορούν βεβαίως να προσφέρουν άμεσα, αλλά ανήκουν στην κατηγορία των Χαραλαμπόπουλου και Διαμαντάκου, πάνω στους οποίους ο Παναθηναϊκός θέλει να χτίσει το μέλλον του!
Η πρώτη περίπτωση που ξεχωρίζει και μάλιστα είναι η πιο ενδιαφέρουσα απ' όλες είναι αυτή του 18χρονου Γιώργου Τσαλμπούρη, ενός παίκτη που είναι 2.15μ. και χαρακτηρίζεται ο «νέος Φούτσκα» λόγω του στυλ παιχνιδιού του. Παρά το ύψος του παίζει στις θέσεις «4» και «3» και είναι από τα (λίγα) ονόματα που απασχολούν έντονα και τον Ολυμπιακό.
Ο Τσαλμπούρης αγωνίζεται στον Πιερικό της Κατερίνης και πρόσφατα άνθρωποι του Παναθηναϊκού τον παρακολούθησαν στον αγώνα που έδωσε η ομάδα του με το Αιγάλεω στην Αθήνα! Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, την ίδια ημέρα, στον ίδιο αγώνα, υπήρξαν και εκπρόσωποι του Ολυμπιακού που θέλησαν να δουν από κοντά τον παίκτη, αλλά ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει το προβάδισμα στην υπόθεση.
Η δεύτερη περίπτωση είναι αυτή του Αντώνη Κόνιαρη που ανήκει στον ΠΑΟΚ. Γκαρντ 17 ετών με ύψος 1.90μ., με εξαιρετικές συστάσεις, προερχόμενος από τα Χανιά και την ομάδα Α.Ο. Ακρωτηρίου. Είχε εντυπωσιάσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ το 2011 σ' ένα καμπ που έγινε στην Θεσσαλονίκη και μετακόμισε στην Πυλαία, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα.
Από 'κει και πέρα ακολουθούν δύο ταλαντούχα παιδιά που αγωνίζονται σε αθηναϊκές ομάδες. Πρόκειται για τον Μιχάλη Λούντζη που ανήκει στον Κρόνο, είναι 16 ετών, έχει ύψος 1.93μ. και είναι βεβαίως διεθνής με την εθνική Παίδων. Θεωρείται ό,τι καλύτερο υπάρχει στην περιφέρεια στους «98άρηδες» και κάποιοι μάλιστα έχουν βιαστεί να τον χαρακτηρίσουν «νέο Διαμαντίδη», επειδή η σωματοδομή του ταιριάζει μ αυτή του αρχηγού του Παναθηναϊκού.
Η τελευταία περίπτωση είναι αυτή του Βασίλη Μουράτου (1.90μ.), μέλος της Εθνικής Παίδων κι αυτός, που ανήκει στους Αγίους Αναργύρους, είναι 16 ετών και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ.
Οι τέσσερις αυτές περιπτώσεις είναι στο προσκήνιο αυτή την στιγμή, την ώρα που ο Παναθηναϊκός... σαρώνεται προκειμένου να εντοπιστούν κι άλλα «φυντάνια» που θα μπορούσαν να κάνουν την διαφορά τα επόμενα χρόνια, αποτελώντας τον ελληνικό «κορμό» που προανήγγειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος...

Πηγή: gazzetta.gr