Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Επίσκεψη υποψηφίου δήμαρχου Νίκου Μακρίδη στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Πιερίας

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ"
Στο πλαίσιο του κύκλου επαφών με τους φορείς του δήμου Κατερίνης και όχι μόνο, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Νίκος Μακρίδης, συνοδευόμενος από
υποψήφιους συμβούλους του ανεξάρτητου συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ» επισκέφθηκαν το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Πιερίας.
Εκεί, ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο  και τα μέλη του Δ.Σ. για τα θέματα που αφορούν τη μετακίνηση και την κυκλοφορία των πολιτών καθώς και για ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.
Ο κ. Μακρίδης δήλωσε πως θα βρίσκεται στο πλευρό της διοίκησης και των εργαζομένων του ΚΤΕΛ το οποίο και  αυτό με τη σειρά του βρίσκεται πάντα στο πλευρό των πολιτών. Σημείωσε πως αυτό που προέχει είναι να πραγματοποιούνται ασφαλή δρομολόγια και να προσφέρονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου προς τους πολίτες.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Νίκος Μακρίδης  δεσμεύτηκε ότι, ως νέα Δημοτική Αρχή θα σταθεί στο πλευρό της διοίκησης πιέζοντας με όποιον τρόπο μπορεί ώστε να βρεθούν λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν.
«Η συνεργασία μας είναι δεδομένη», τόνισε, προσθέτοντας πως γνωρίζει το σημαντικό ρόλο του ΚΤΕΛ τόσο απέναντι στην κοινωνία όσο και τη συμβολή του στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας.