Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... "Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ"

Χιλιοφορεμένη η λέξη «ανάπτυξη», έχει καταντήσει  ένα σύνθημα χωρίς νόημα.. Θα πρέπει να την επανατοποθετήσουμε  σε καινούριες βάσεις  και  να
την στηρίξουμε   στα πλεονεκτήματα της περιοχής μας. Οι σημερινοί δήμοι δεν είναι οι παλιές κοινότητες και η διοίκηση ενός καλλικρατικού δήμου απαιτεί ένα αριθμό ατόμων και συνεργατών.
Θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο και μέσο επιχειρηματικές πρωτοβουλίες που θα δημιουργούν υποδομές και υπηρεσίες, ψάχνοντας σε ποιους τομείς ανάπτυξης διαθέτουμε συγκριτικά πλεονεκτήματα, πού θα βρούμε τους πόρους για να επενδύσουμε σε αυτούς τους τομείς, πώς θα συμπράξουμε με ιδιώτες βάσει κοινών σχεδίων και γνώσεων και κυρίως πώς θα υλοποιήσουμε με συνέπεια και σύστημα τις αποφάσεις μας.


Στην επόμενη πενταετία θα επεξεργασθούμε και θα προωθήσουμε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης: δυναμικό, εξωστρεφές, αειφόρο. Θέλουμε ένα ξεχωριστό, πρωτοποριακό, δικό μας μοντέλο ανάπτυξης, που θα σέβεται την ιστορία, τα ήθη και έθιμα και το περιβάλλον του τόπου μας.

 Η ψήφος όλων πρέπει να είναι θετική, ειλικρινής και ορθολογική. Η επιλογή στις εκλογές της 18ης Μαΐου πρέπει να είναι ισχυρή, βαθιά και αναμφισβήτητη.