Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Επίσκεψη της ευρωβουλευτού Συλβάνας Ράπτη στον Δ.Δίου-Ολύμπου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....  Δ.Δίου-Ολύμπου
 Τον Δ.Δίου-Ολύμπου επισκέφθηκε η ευρωβουλευτής, με την ΕΛΙΑ, Συλβάνα Ράπτη, στο πλαίσιο περιοδειών της ανά την Ελλάδα ενόψει ευρωεκλογών. Την ευρωβουλευτή υποδέχθηκε ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Παπαθανασίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η ευρωβουλευτής είχε, μεταξύ άλλων, συζήτηση με τον δήμαρχο για θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της χώρας μέσα στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι αλλά και τις προοπτικές του δήμου.


Από την πλευρά του ο κ. Παπαθανασίου αφού την ευχαρίστησε για τη βοήθεια που πάντοτε πρόσφερε όποτε της ζητήθηκε, ευχήθηκε να επανεκλεγεί προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στη χώρα.
Λίγο προτού αναχωρήσει η κ. Ράπτη μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε, καταρχήν, ότι είναι μεγάλη της χαρά που βρέθηκε στο Λιτόχωρο μαζί με τον δήμαρχο με τον οποίο υπάρχει γνωριμία από το παρελθόν.
Επίσης, μιλώντας για τις ευρωεκλογές επισήμανε ότι είναι σημαντικές για τον τόπο, επειδή, όπως σημείωσε, στην Ευρωπαϊκή Ένωση λαμβάνονται πάρα πολλές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον της χώρας. Πρόσθεσε δε ότι οι επερχόμενες ευρωεκλογές είναι σημαντικές, διότι αφορούν και τη σταθερότητα της Ελλάδας.


Από την πλευρά του ο κ. Παπαθανασίου ανέφερε ότι είναι χαρούμενος που η Συλβάνα Ράπτη επισκέφθηκε τον Δ.Δίου-Ολύμπου, της ευχήθηκε καλή επιτυχία, επειδή, όπως είπε, η νυν ευρωβουλευτής αποτελεί μια δύναμη εμπιστοσύνης.
Τέλος, κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν στις ευρωεκλογές, διότι, όπως είπε, στις Βρυξέλλες λαμβάνονται σημαντικές αποφάσεις για τις χώρες – μέλη της Ε.Ε. και επομένως θα πρέπει να αναδειχθούν ως ευρωβουλευτές εκείνοι και εκείνες που μπορούν, όπως η Συλβάνα Ράπτη, να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της Ελλάδας.