Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

EYΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΕΟΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Κου ΦΑΚΑ ΙΩΑΝΝΗ

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με στήριξαν και με βοήθησαν να εκλεγώ δημοτικός σύμβουλος. Ο αγώνας ήταν δύσκολος και πρωτόγνωρος για μένα , αλλά ήταν
έντιμος και καθαρός. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όσους αγωνίστηκαν και στήριξαν τον συνδυασμό "Άλλος Δρόμος" κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, είτε ήταν υποψήφιοι είτε όχι.  

Όλοι εμείς οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του "Άλλου Δρόμου" με  επικεφαλής τον Χρήστο Γιαννούλη καθώς και όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού θα είμαστε παρόντες σε ένα διαρκή αγώνα, μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο, για κοινωνική αλληλεγγύη, διαφάνεια και  συμμετοχικότητα στην λήψη αποφάσεων.

Υποσχόμαστε  σε όλους τους πολίτες της Κατερίνης ,είτε μας επέλεξαν με την ψήφο τους είτε όχι,  ότι θα  ασκήσουμε μαχητική και γόνιμη  αντιπολίτευση, πιστοί στις αρχές μας και στους προγραμματικούς άξονες του συνδυασμού μας.

Σε όλο αυτόν τον αγώνα για ένα καλύτερο δήμο ελπίζουμε και ευχόμαστε στην δική σας συστράτευση και συμμετοχή , ώστε να γίνουμε όλοι συνοδοιπόροι   στην προσπάθεια για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στον Δήμο μας.