Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Συναυλία με τον Πέτρο Γαϊτάνο στο Γήπεδο Πιερικού από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ
Συναυλία με τον καλλιτέχνη, Πέτρο Γαϊτάνο,  για ιερό σκοπό από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, τον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού και Υπαπαντής του Κυρίου, τον ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης και υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας



Συναυλία  με τον καλλιτέχνη,  Πέτρο Γαϊτάνο,  «Αφιέρωμα στο  Μίκη Θεοδωράκη» &  και την ελληνική παράδοση, με σκοπό την αποπεράτωση του Ιερού Ναού Τιμίου Σταυρού και Υπαπαντής του Κυρίου, διοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και τον  Ιερό  Ναό  Τιμίου Σταυρού και Υπαπαντής του Κυρίου με τη συνδιοργάνωση  του  Οργανισμού  Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας,  στις 7 Ιουλίου 2014 και ώρα 21:00 μ.μ., στο 1ο Δ.Α.Κ. Κατερίνης (Γήπεδο Πιερικού) με είσοδο 10 ευρώ.


Ο εξαιρετικός  τραγουδιστής και τραγουδοποιός,  Πέτρος Γαϊτάνος, ενώνει τις καλλιτεχνικές του δυνάμεις με το  Σύλλογο Ιεροψαλτών Πιερίας και  τα παραρτήματά του,  την Ορχήστρα Νέων και τη Χορωδία Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, που υπόσχονται να εντυπωσιάσουν και να χαρίσουν μια υπέροχη μουσική βραδιά στους θεατές, πολίτες και επισκέπτες της Πιερίας.


Οι διοργανωτές προσκαλούν το  μουσικόφιλο κοινό να παρακολουθήσει τη συναυλία -τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν εξολοκλήρου για την ολοκλήρωση των εργασιών στον Ιερό  Ναό Τιμίου Σταυρού και Υπαπαντής του Κυρίου- τη βραδιά της 7ης Ιουλίου 2014 και μέσα από το μαγικό αυτό καλοκαιρινό μελωδικό ταξίδι ο καθένας να βάλει ένα λιθαράκι, συνδράμοντας στον ιερό  σκοπό για την  άμεση αποπεράτωση του ναού.



Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται στην Πλατεία Ελευθερίας από 23/6/2014- 5/7/2014 και ώρες 10:30 π.μ. -12:30 μ.μ.  και 18:30 μ.μ.  – 21:00 μ.μ..