Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λιτοχώρου
Την Τετάρτη 4 Ιουνίου, ώρα 19.30΄ το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η προγραμματισμένη τακτική Γενική Συνέλευση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λιτοχώρου, με θέματα τον απολογισμό του
απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και την εκλογή νέας διοίκησης.
Με την παρουσία τους, τα δεκάδες μέλη και οι φίλοι του ιστορικού ΑΠΟΛΛΩΝΑ, έστειλαν ζωηρό μήνυμα ότι η ομάδα αποτελεί τον πιο δραστήριο και συνάμα πιο δυναμικό Σύλλογο της κωμόπολης στον αθλητισμό.
Για τον απολογισμό πεπραγμένων της διετίας 2012-2014 μίλησαν και ενημέρωσαν τη Συνέλευση, ο απερχόμενος πρόεδρος Χρήστος Κρανιώτης, ο έφορος Άγγελος Κουτρούλας και ο ταμίας Απόστολος Τρυπολόγος. Διεξήχθηκε μια πολύ εποικοδομητική και χρήσιμη συζήτηση με τοποθετήσεις και ερωτήσεις από τους Χρήστο Χασιώτη (επί προσωπικού θέματος), Γεώργιο Κουτρούλα, Στέφανο Βακουφτσή και Γεώργιο Παπαγεωργίου. Ο τελευταίος τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει αισιοδοξία για το μέλλον και την πορεία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
Μετά την ομόφωνη έγκριση των πεπραγμένων του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου και τις υποβληθείσες υποψηφιότητες, προέκυψε το νέο Συμβούλιο που αποτελείται από τους κάτωθι  άξιους και ικανούς Συμβούλους: Απόστολος Βακλαβάς, Στέφανος Βακουφτσής, Αθανάσιος Κάρκας, Ευάγγελος Κουκουνάρας, Γεώργιος Κάκαλος, Χρήστος Κρανιώτης, Χρήστος Κούκουλης, Γεώργιος Παπαγεωργίου, Νικόλαος Σβάρνας και Απόστολος Τρυπολόγος.
Αναμένεται η κατανομή των αξιωμάτων στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Ως μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής εκλέχτηκαν οι Ιωάννης Βαμβάκος, Λάζαρος Ρέππας και Ιωάννης Σπαθάρας.
Η νέα διοίκηση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λιτοχώρου υπόσχεται να κρατήσει ψηλά τη σημαία της ομάδας, καταξιώνοντας τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο και προβάλλοντας το Λιτόχωρο, από την κοινωνία του οποίου αναμένει συμπαράσταση οικονομική και ηθική.